Yunanistan'da art arda depremler

Voice Kıbrıs Haber
Yunanistan'ın Eğriboz Adası'nda en büyüğü 5,2 olan ve ikişer dakika arayla meydana gelen üç deprem nedeniyle çok sayıda binanın zarar gördüğü belirtiliyor.
Atina Jeodinamik Enstitüsü verilerine göre, merkez üssü Eğriboz'un Prokopiu bölgesinin 5 kilometre güneybatısı olan art arda depremler meydana geldi.
Depremler, yerel saatle 12.58'de 4,8, 13.00'te 4,3 ve 13.02'de 5,2 büyüklüğünde kaydedildi.
HEYELAN YAŞANDI, EVLER HASAR ALDI
Yunan Devlet Televizyonu ERT'nin haberine göre, art arda gelen depremler nedeniyle bölgede heyelan yaşandı ve çok sayıda evde hasar oluştu.
Birçok evde büyük çatlaklar görülürken, bir binanın duvarı tamamen çöktü. Bu binada yaşayanlar yara almadan kaçmayı başardı.
CAN KAYBI YOK
Deprem nedeniyle ölen ya da yaralanan bulunmazken, binalardaki ciddi hasarlar nedeniyle uzman ekiplerin bölgede inceleme başlatacağı ifade edildi.
Benzer haberler
Dünya
Avrupa'da rekor sıcaklıklar ve kuraklık: Copernicus raporu korkutan tabloyu açıkladı
Nepal'de dağda çığ düşmesi sonucu ölenlerin sayısı 15'e çıktı
Uzaydayken 3'üncü kez baba olacak
NASA'nın uzay teleskobu Dünya'ya düşüyor
ABD'de idam mahkumuna iki doz ilaç verilmesine rağmen kalbi durmadı
Trump'tan "Netanyahu'ya destek" sorusuna "siyasetle ilgilenmiyorum" yanıtı
AB'den İngiltere'nin yeniden üye olma olasılığına ilişkin açıklama
Danimarka, Soğuk Savaş'tan bu yana en büyük askeri tatbikatını düzenliyor
Girit'de şiddetli yağış ve rüzgar nedeniyle köprü yıkıldı, yollar kapandı



