"Yükselen fiyatların paraşüt hızında yavaş inmesi doğru değildir"

Voice Kıbrıs Haber
Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Başbakan Faiz Sucuoğlu, fiyatların roket hızında çıktığı gibi roket hızında iniş yapması gerektiğini kaydederek, “Yükselen fiyatların Paraşüt hızında yavaş inmesi doğru değildir” dedi.
UBP Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre Başbakan Sucuoğlu, fiyatların yeniden hesaplanıp zamlar geri alınması gerektiğine dikkat çekerek, bu konudaki denetimlerin de büyük bir titizlikle sürdürüldüğünü ifade etti.
“Yanlış yapan kimsenin gözünün yaşına bakılmayacaktır” diyen Başbakan, birkaç gün içinde fiyatların gevşediğinin görülmesi gerektiğini söyledi.
Dövizde düşüşün piyasaya yansıdığını görmenin halkın birincil beklentisi olduğunu, bu hususta üzerlerine düşen denetim görevini süratle devam ettirdiklerini anlatan Sucuoğlu, “Denetimlerde kimsenin gözünün yaşına bakılmayacaktır” dedi.
Benzer haberler
Featured
Döviz kurlarında son durum (28 Ekim 2026)
Bugün hava nasıl olacak? (28 Ekim 2026)
Neil Young Trump'a dava açtı
Döviz piyasalarında günün son rakamları (27 Ekim 2026)
Melania Trump, Rusya ile Ukrayna arasındaki bölgesel ateşkesin başladığını duyurdu
Dünya alarm veriyor: Sera gazları benzeri görülmemiş seviyelere ulaştı
UNSEEN: The Athletes of Northern Cyprus belgeselinin fragmanı yayımlandı
Borsa günü yatay seyirle tamamladı
Güler “Kıbrıs Türk halkının güvenliği ülkemiz açısından vazgeçilmez öneme sahiptir”




