Yönlüer "YSK bu konuda yeni düzenlemeye gitmesi gerekir"
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Millet Partisi (MP) Genel Sekreteri Ahmet Yönlüer katıldığı televizyon programında hükümeti eleştirdi.
MP’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Yönlüer partiden istifaların “eziyete” dönüştüğünü söyledi ve Yüksek Seçim Kurulu’nun bu konuda yeni düzenlemeye gitmesi gerektiğini kaydetti.
İstifaların, istifa edilen partinin insafına bırakılmaması gerektiğini belirten Yönlüer, insanların hür iradelerin daha özgür bir şekilde uygulanması konusunda kolaylık sağlanması gerektiğini anlattı.
Başbakan Yardımcısı Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı’ya eleştiride bulunan Yönlüer, “İyi işler yaptığında takdir ettik, yanlış işlerde de elbette eleştireceğiz” dedi.
Voice Kıbrıs Haber
Benzer haberler
Featured
Yeni rapora göre İngiltere Avrupa Birliği'ne hızlı giriş yapabilir
Fransa'da süpermarketlere siber saldırı: Sıcaklıklara müdahale edildi, donmuş ürünler bozuldu
Kunduzun kemirdiği kablolar nedeniyle 1600 hane elektriksiz kaldı
Döviz piyasalarında günün son rakamları (12 Ekim 2026)
Euro-Med "Gazze'de 3 yıllık soykırımda 10 binden fazla çocuk uzuv kaybı yaşadı"
Cumhurbaşkanı Erhürman’ın Ankara programı ertelendi
“Kıbrıs’ta Osmanlı İzleri” Fotoğraf Sergisi açılıyor
KTEZO, Sosyal Hizmetler Dairesi ve Merkezi Cezaevi işbirliğinde cezaevinde mesleki eğitim programı başlıyor
“Türk Dünyası Diyalogları: Ortak Gelecek Ortak Vizyon Paneli” Lefkoşa'da yapıldı



