Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erhürman, Dünya Tabipler Birliği Başkanı Dr. Jacqueline Kitulu’yu kabul etti Çeler "Guterres’in ziyareti Kıbrıs’ta yeni sürecin en önemli aşamalarından biri olacak" Güzelyurt'taki "Yaşam Merkezi" projesi inşaat aşamasına geçti Haspolat Çemberi’nde asfalt yama çalışması yapılacak! Molehiyada tavsiye dışı bitki koruma ürünü tespit edildi KTSO "Üretim yapan kesimin sürekli fedakârlık yapmasının beklendiği bir ekonomik düzen sürdürülebilir değil" Uganda'da cinayet gibi kaza: 20 öğrenci ve okul müdürü öldü Schengen’e üyelik Kıbrıs sorununa takılıyor Dinozor tutkunu 9 yaşındaki çocuk, Guinness’e göre en genç müze küratörü oldu Surlariçi Çocuk Festivali renkli görüntülere sahne oldu LAÇ Belediyesi ile GAÜ İletişim Fakültesi arasında iş birliği protokolü imzalandı Borsa güne 0,74 düşüşle başladı Damianos "Elektrik bağlantıları Güney Kıbrıs için çok önemli bir adım" Stefanu, yeni Çin Büyükelçisi ile görüştü Tatlısu Belediyesi çocuklar için “Akıl ve Zekâ Oyunları Kursu” düzenledi Starship'in 13. fırlatma denemesi, dört motor arızasıyla son anda iptal edildi Trump'tan seçim sistemi eleştirisi "Manipülasyona ve yolsuzluğa açık" Afrika'da ebola virüsü alarmı sürüyor Petrol fiyatlarında yüzde 12'lik savaş rallisi Vudalı "HIV risk grubundakiler düzenli test yaptırmalı" Cumhurbaşkanı Erhürman, Dünya Tabipler Birliği Başkanı Dr. Jacqueline Kitulu’yu kabul etti Çeler "Guterres’in ziyareti Kıbrıs’ta yeni sürecin en önemli aşamalarından biri olacak" Güzelyurt'taki "Yaşam Merkezi" projesi inşaat aşamasına geçti Haspolat Çemberi’nde asfalt yama çalışması yapılacak! Molehiyada tavsiye dışı bitki koruma ürünü tespit edildi KTSO "Üretim yapan kesimin sürekli fedakârlık yapmasının beklendiği bir ekonomik düzen sürdürülebilir değil" Uganda'da cinayet gibi kaza: 20 öğrenci ve okul müdürü öldü Schengen’e üyelik Kıbrıs sorununa takılıyor Dinozor tutkunu 9 yaşındaki çocuk, Guinness’e göre en genç müze küratörü oldu Surlariçi Çocuk Festivali renkli görüntülere sahne oldu LAÇ Belediyesi ile GAÜ İletişim Fakültesi arasında iş birliği protokolü imzalandı Borsa güne 0,74 düşüşle başladı Damianos "Elektrik bağlantıları Güney Kıbrıs için çok önemli bir adım" Stefanu, yeni Çin Büyükelçisi ile görüştü Tatlısu Belediyesi çocuklar için “Akıl ve Zekâ Oyunları Kursu” düzenledi Starship'in 13. fırlatma denemesi, dört motor arızasıyla son anda iptal edildi Trump'tan seçim sistemi eleştirisi "Manipülasyona ve yolsuzluğa açık" Afrika'da ebola virüsü alarmı sürüyor Petrol fiyatlarında yüzde 12'lik savaş rallisi Vudalı "HIV risk grubundakiler düzenli test yaptırmalı"
Dolar
Euro
Sterlin

Yol çalışmaları devam ediyor: Bu güzergahları kullanacak sürücülere uyarı!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Yol çalışmaları devam ediyor: Bu güzergahları kullanacak sürücülere uyarı!

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Karayolları Dairesi, Dörtyol-Beyarmudu yolunda bakım onarım çalışmaları başlattı.

Bakanlıktan verilen bilgiye göre, çalışmalar kapsamında söz konusu güzergahta yaklaşık 900 m2 asfalt yama yapımı öngörülüyor. Öte yandan Karayolları Dairesi’nin Dörtyol-Beyarmudu yolu ile birlikte çeşitli güzergahlarda başlattığı bakım onarım çalışmaları devam ediyor. LEFKOŞA VE BÖLGEDEKİ ÇALIŞMALAR Buna göre; doğu istikametinde Lefkoşa Fuar kavşağından başlayarak Dr. Fazıl Küçük Bulvarı-Hamitköy ile Haspolat arası güzergahta bakım onarım çalışmaları devam ederken, bugüne kadar yaklaşık 4 bin m2 asfalt yama yapıldı. Batı istikametinde ise, Lefkoşa Fuar kavşağından başlayarak Dr. Fazıl Küçük Bulvarı ile Lefkoşa-Güzelyurt Anayolu üzerinde Gönyeli Çemberi ile Yılmazköy kavşağı arasındaki kesimde bakım onarım işleri yapılacak. İleriki günlerde başlayacak işler kapsamında 5 bin 140 m2 asfalt yama yapılması öngörülüyor. KALEBURBU-SİPAHİ II. ERAP YOL YAPIM ÇALIŞMALARI TAMAMLANIYOR Bu arada Haspolat-Taşkent yolunda çalışmalar devam ederken, Taşkent-Dikmen yolundaki çalışmaların önümüzdeki günlerde tamamlanması bekleniyor. Yapımına Ocak 2019’dan başlanan Kaleburnu-Sipahi II. Etap Yol Yapımı çalışmalar ise kısa süre sonra tamamlanacak. Lefkoşa-Gazimağusa Anayolu üzerinde Haspolat ile Yonca Kavşağı arasında olan kısım ile Yonca Kavşağı-Geçitkale arasındaki kesimde bakım onarım işlerinin ise ihale aşamasında olduğu belirtildi. Açıklamada, çalışmalar süresince belirtilen güzergahları kullanacak sürücülerin dikkatli ve yavaş seyretmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi. (TAK)

Benzer haberler

Featured
Cumhurbaşkanı Erhürman, Dünya Tabipler Birliği Başkanı Dr. Jacqueline Kitulu’yu kabul etti 2026-07-17 14:36:45 Çeler "Guterres’in ziyareti Kıbrıs’ta yeni sürecin en önemli aşamalarından biri olacak" 2026-07-17 14:24:26 Güzelyurt'taki "Yaşam Merkezi" projesi inşaat aşamasına geçti 2026-07-17 14:19:51 Haspolat Çemberi’nde asfalt yama çalışması yapılacak! 2026-07-17 13:36:44 Molehiyada tavsiye dışı bitki koruma ürünü tespit edildi 2026-07-17 13:33:06 KTSO "Üretim yapan kesimin sürekli fedakârlık yapmasının beklendiği bir ekonomik düzen sürdürülebilir değil" 2026-07-17 13:29:38 Uganda'da cinayet gibi kaza: 20 öğrenci ve okul müdürü öldü 2026-07-17 13:19:37 Schengen’e üyelik Kıbrıs sorununa takılıyor 2026-07-17 13:12:49 Dinozor tutkunu 9 yaşındaki çocuk, Guinness’e göre en genç müze küratörü oldu 2026-07-17 12:46:50