Yılmaz temaslarda bulunmak üzere KKTC'ye geliyor
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz yarın KKTC’ye geliyor.
Ercan Havalimanı’na gelişinde Başbakan Ünal Üstel tarafından karşılanacak olan Yılmaz, Ercan’da Üstel ile birlikte açıklamalarda bulunacak.
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, daha sonra, “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Türk Dünyası Entegrasyonu İçindeki Yeri ve Önemi” konulu panelin açılışına katılacak.
Başbakan Ünal Üstel’in onuruna vereceği öğle yemeğine katılacak olan Yılmaz’ın kabul ve çalışma toplantıları da olacak.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da Yılmaz onuruna akşam yemeği verecek.
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 13 Eylül Çarşamba günü de Lefke Avrupa Üniversitesi’ni ziyaret edecek.
Ziyareti sırasında yapacağı temaslarda, beraberindeki heyetle birlikte İktisadi ve Mali İşbirliği protokolü çerçevesinde yapılması öngörülen projeleri ve devam eden çalışmaları ele alacak olan Yılmaz’ın Çarşamba günü akşam saatlerinde KKTC’den ayrılması bekleniyor.
Benzer haberler
Featured
CTP'nin Beyarmudu Ocak Örgüt binası açıldı
Borsa günü yüzde 0,09 değer kaybıyla tamamladı
Yarı vücudu uçağın dışına savrulan yolcunun eşi o anları anlattı 'Öleceksek birlikte ölelim dedim'
T&T Havalimanı İşletmeciliği, Maliye’ye 393 milyon 259 bin 55 TL ödeme yaptı
Erdoğan'dan Erhürman'a "geçmiş olsun" telefonu
Yunanistan'ın Eğriboz Adası'ndaki orman yangını nedeniyle bir köy tahliye edildi
AB “Kıbrıs Özel Temsilcisi iki toplum dahil tüm paydaşlarla temas kuracak”
ABD'de yıllık enflasyon haziranda beklentilerin altında kaldı
Hristodulidis Von der Leyen’le biraraya geldi



