Yılmaz KKTC’den ayrıldı
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, temaslarını tamamlamasının ardından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden ayrıldı.
Cevdet Yılmaz’ı Ercan Havalimanı’nda Başbakan Ünal Üstel uğurladı.
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, havalimanında yaptığı açıklamada, Başbakan Ünal Üstel ve ekibine gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.
Güven ve istikrarın olduğu yerde başarı sağlandığına dikkati çeken Yılmaz, iki ülke arasındaki işbirliklerinde sonuç üretildiğini ve halkın beklentilerinin karşılandığını söyledi.
KKTC’de de istikrarlı ve güven veren bir yönetim olduğuna işaret eden Yılmaz, projelerin işbirliği içerisinde birer birer hayata geçirildiğini kaydetti.
Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, altyapıya, eğitim ve sağlık alanlarına yapılan yatırımların, kablo bağlantısının, Ercan Havalimanı ve tarım alanındaki master planın bunun en somut örneklerinden olduğunu anlattı.
İki ülke arasındaki işbirliklerinin devam edeceğini belirten Yılmaz, “Türkiye Cumhuriyeti ve KKTC’de çeşitli vesilelerle biraraya gelip çalışmalarımızı önceliklendirerek hayata geçireceğiz” dedi.
Benzer haberler
Featured
Borsa için önemli uyarı: Statüsünü kaybedebilir
Danimarka "Grönland satılık değil" mesajını yineledi
Altın fiyatlarında kararsızlık: Yatırımcılar merak ediyor
New York'ta 37 katlı binanın yıkılma tehlikesi nedeniyle yollar kapatıldı
Döviz kurlarında son durum (8 Temmuz 2026)
Bugün hava nasıl olacak? (8 Temmuz 2026)
Prens Harry, Daily Mail gazetesine açtığı davayı kaybetti
Zihni Göktay son yolculuğuna uğurlandı "Çok büyük bir soyadı miras bıraktı"
Borsa günü 0,50 değer kazancıyla kapattı



