"Yiğit koştukça göğsümüz kabarıyor"

Voice Kıbrıs Haber
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Resmiye Canaltay, yarın Antalya’da düzenlenecek Bayrak Takımları Seçme Yarışlarında katılacak olan milli atlet Yiğitcan Hekimoğluna başarı diledi. Bakan Canaltay, dün Ercan Havalimanında yaptığı inceleme sırasında, yolcu bekleme salonunda bulunan Yiğitcan Hekimoğlu’na başarılar dileyerek uğurladı.
Hekimoğlu ile bir süre sohbet eden Canaltay, "Yiğitcan Hekimoğluna yarın yapılacak seçmelerde başarılar dilerim. Onu, esas hedefi olan Tokyo Olimpiyatlarında yarışırken görmek bizim için ayrı bir gurur vesilesi olacaktır" dedi.
Canaltay, Yiğitcan Hekimoğlu’nun ülke gençliği için rol model olduğunu belirterek, “Yiğitcan koştukça, göğsümüz kabarıyor. Yiğitcan başardıkça, gençlerimize umut oluyor. Yiğitcan kürsüye çıktıkça, bu toprakların çocukları yeni hedefler koyuyor. Bu nedenle Yiğitcan’ın başarması önemli” ifadesini kullandı.
Voice Kıbrıs Haber
Benzer haberler
Featured
İngiltere kayıtlardaki en sıcak haziran ayını yaşadı
Turizm polisi uygulaması Gazimağusa'da da başladı
Damla Dönmez, U16 Türkiye şampiyonu…
Döviz piyasalarında günün son rakamları (1 Temmuz 2026)
Yunanistan'dan Kayıp Şahıslar Komitesi’ne 67 bin euro bağış
MDP cezaevindeki kötü muamele iddialarına ilişkin Bakanı Oğuz’a şikayet ve taleplerini iletti
YTB’nin 2026-2027 kontenjanları belirlendi
Borsa günü yüzde 1,62 değer kazanarak tamamladı
Toplu Taşımacılar Birliği “Hak ettiğimiz ödemeler yapılmazsa, her türlü eylemi hayata geçireceğiz"



