Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Trump en az 30 kez "anlaşma" dedi, petrol piyasaları sert dalgalandı Letimbiotis “3+1 ve Doğu Akdeniz Enerji Merkezi’nin açılması çok siyasi ve jeopolitik öneme sahip” Kıbrıs Türk Tarih Kurumu yeniden kuruldu Nöbetçi eczaneler (13 Haziran 2026) Kıbrıs sorunundaki yeni 5+1 sürecine AB’nin katılımı polemiği… Kombos "Mülkiyet sürecinin kapatılmasını engelledik" Küresel piyasalar önümüzdeki hafta merkez bankaları haftasına giriyor Mağusa'da ruhsatsız doktorluk ve teknisyenlik yapan 2 kişi tutuklandı! Serdaroğlu “Asgari ücret masasının toplanması için çağrıda bulunacağız” Lefkoşa-Gazimağusa ana yolundaki kazada sürücü tutuklandı! Güney Kıbrıs’taki Yunan savaş uçakları ve deniz kuvvetleri varlığı kalıcılaşıyor Tatlısu'da feci iş kazası: 37 yaşındaki işçi yoğun bakımda! Prof. Dr. Naci Görür'den Gaziantep'teki deprem sonrası kritik uyarı 22 yaşındaki gencin ölümüne ilişkin yeni gelişme! KTTB "Denetimsiz ve plansız uzmanlık eğitimine izin vermeyeceğiz" Yenişehir’de iki sokakta asfaltlama çalışması başlıyor “Katmanlar” sergisi GÜNSEL Sanat Müzesi’nde açıldı FTX'in kurucusu Bankman-Fried'ın cezası onandı Filipinler'de meydana gelen depremde ölü sayısı arttı! Gaziantep'te korkutan deprem! Trump en az 30 kez "anlaşma" dedi, petrol piyasaları sert dalgalandı Letimbiotis “3+1 ve Doğu Akdeniz Enerji Merkezi’nin açılması çok siyasi ve jeopolitik öneme sahip” Kıbrıs Türk Tarih Kurumu yeniden kuruldu Nöbetçi eczaneler (13 Haziran 2026) Kıbrıs sorunundaki yeni 5+1 sürecine AB’nin katılımı polemiği… Kombos "Mülkiyet sürecinin kapatılmasını engelledik" Küresel piyasalar önümüzdeki hafta merkez bankaları haftasına giriyor Mağusa'da ruhsatsız doktorluk ve teknisyenlik yapan 2 kişi tutuklandı! Serdaroğlu “Asgari ücret masasının toplanması için çağrıda bulunacağız” Lefkoşa-Gazimağusa ana yolundaki kazada sürücü tutuklandı! Güney Kıbrıs’taki Yunan savaş uçakları ve deniz kuvvetleri varlığı kalıcılaşıyor Tatlısu'da feci iş kazası: 37 yaşındaki işçi yoğun bakımda! Prof. Dr. Naci Görür'den Gaziantep'teki deprem sonrası kritik uyarı 22 yaşındaki gencin ölümüne ilişkin yeni gelişme! KTTB "Denetimsiz ve plansız uzmanlık eğitimine izin vermeyeceğiz" Yenişehir’de iki sokakta asfaltlama çalışması başlıyor “Katmanlar” sergisi GÜNSEL Sanat Müzesi’nde açıldı FTX'in kurucusu Bankman-Fried'ın cezası onandı Filipinler'de meydana gelen depremde ölü sayısı arttı! Gaziantep'te korkutan deprem!
Dolar
Euro
Sterlin

“Yer Değiştirme/Yerinden Edilme”

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
“Yer Değiştirme/Yerinden Edilme”

Buffer Fringe Performans Sanatları Festivali’nin sanal formatıyla Eylül’de başlayarak, Aralık ayında fiziksel festival programıyla gerçekleştirileceği açıklandı.

Dayanışma Evi’nden yapılan açıklamaya göre, festivalin bu yılki genel teması “Yer Değiştirme/Yerinden Edilme” olarak belirlendi.

“Buffer Fringe 2020”nin bu yıl COVID-19 krizinden kaynaklanan zorluklara üstün gelmek amacıyla ve bu anlamda yaratıcı çalışmaların ihtiyaç duyduğu desteğin arttığının farkına vararak programını günümüz koşullara uygun hale getirdiği kaydedildi.

Bu yıl yedinci kez düzenlenecek festivalle ilgili zorluklara işaret edilerek, etkinliklerle ilgili bilgi verildi. Festival ile ilgili detaylı bilgiye Dayanışma Evi internet sitesinden www.home4cooperation.info/buffer-fringe, ya da [email protected] adresinden ulaşılabileceği de kaydedildi.

(TAK)

Benzer haberler

Featured
Trump en az 30 kez "anlaşma" dedi, petrol piyasaları sert dalgalandı 2026-06-13 13:12:00 Letimbiotis “3+1 ve Doğu Akdeniz Enerji Merkezi’nin açılması çok siyasi ve jeopolitik öneme sahip” 2026-06-13 13:06:00 Kıbrıs Türk Tarih Kurumu yeniden kuruldu 2026-06-13 13:02:00 Nöbetçi eczaneler (13 Haziran 2026) 2026-06-13 12:46:00 Kıbrıs sorunundaki yeni 5+1 sürecine AB’nin katılımı polemiği… 2026-06-13 12:32:00 Kombos "Mülkiyet sürecinin kapatılmasını engelledik" 2026-06-13 12:27:00 Küresel piyasalar önümüzdeki hafta merkez bankaları haftasına giriyor 2026-06-13 12:20:00 Mağusa'da ruhsatsız doktorluk ve teknisyenlik yapan 2 kişi tutuklandı! 2026-06-13 11:58:00 Serdaroğlu “Asgari ücret masasının toplanması için çağrıda bulunacağız” 2026-06-13 11:40:00