Yeniboğaziçi'nde türü belirlenemeyen patlaycı ele geçirildi!
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Yeniboğaziçi'nde bugün bir evde ve çevresinde toplam 1 kg ağırlığında patlayıcı madde ele geçirildi. 2 kişiyi tutuklayan polisin bomba imha ekipleri bahse konu maddeyi incelemek üzere muhafaza altına aldı.
Polisin açıklamasına göre, M.G.'ye ait ikametgahta ve ikametgahının karşında bulunan arazide yapılan arama neticesinde, türü henüz tespit edilemeyen yaklaşık 1 kg ağırlığında patlayıcı olduğuna inanılan madde bulundu.
Bahse konu şahıs ve olayla bağlantısı olduğuna inanılan D.G. tutuklanarak çıkartıldıkları Gazimağusa Kaza Mahkemesi tarafından haklarında üçer gün tutukluluk emri verildi.
Bahse konu madde bomba imha ekipleri tarafından incelenmek üzere muhafaza altına alındı. Soruşturma devam ediyor.
(TAK)
Benzer haberler
Featured
AB’nin Kıbrıs sorununa katılımı “bumeranga dönüşüyor”
Aşırı sürat yine ilk sırada: 26 araç trafikten men edildi, 1 sürücü tutuklandı
Maviş "Okullardaki rehber öğretmen münhal sayısı arttırılmalı"
Görüşmelerde gözler 26 Ağustos’a çevrildi
Üstel “Göç-Sis ve E-Vize uygulamasını hayata geçiriyoruz”
Gazimağusa'da boğulma tehlikesi geçiren genç yoğun bakımda
Hasan Gürsel için çok acil Trombosit aranıyor!
İlk kez bir memelide H5N1 kuş gribi tespit edildi
Girne-Alsancak Çevre Yolu'nda kaza yapan alkollü sürücü tutuklandı


