“Yeni Yıl Dilek Ağacı Projesi” yüzlerce öğrenciyle buluştu
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar, Kurucu Başkanı olduğu Bellapais Inner Wheel Kulübü Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleriyle çocuklara yönelik düzenlenen “Yeni Yıl Dilek Ağacı Projesi” çerçevesinde Alayköy İlkokulu’nu ziyaret etti.
Cumhurbaşkanlığı’ndan verilen bilgiye göre, Sibel Tatar etkinlikte yaptığı konuşmada, “Yeni Yıl Dilek Ağacı Projesi” ile her sene olduğu gibi bu sene de yüzlerce öğrenciye ulaşmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
Yeni yılda nasıl bir hediye almak istediklerinin çocuklara sorulduğunu belirten Tatar, çocukların dilek hediyelerini ulaştırabildikleri için duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Sibel Tatar, projeye destek koyarak çocukların mutlu olmasına yardımcı olan Bellapais Inner Wheel Kulübü başkan, yönetim kurulu üyeleri, Alayköy İlkokulu Müdürü Özden Ünbay ve duyarlı vatandaşlara teşekkür etti.
Çocukların mutlu, sağlıklı, başarılı ve çalışkan birer yurttaş olmaları temennisini dile getiren Sibel Tatar, yeni yılın tüm çocuklara başarı ve huzur getirmesini diledi.
Benzer haberler
Featured
Dışişleri Bakanlığı “Kıbrıs Türk halkı, ada ve çevresindeki denizlerdeki doğal kaynakların ortak sahibidir”
Cuma günü bazı bölgelere 3 saat elektrik verilemeyecek
KTTB “Sahte diplomaları düzenleyenler kadar denetlemeyenler de suçludur"
Aysel Alihan son yolculuğuna uğurlandı
Borsa günü yüzde 0,13 değer kazanarak tamamladı
Can Yayınları Genel Yayın Yönetmeni Cem Akaş, oğlunun ölümünden 6 gün sonra hayatını kaybetti
Çeler "TDP'nin Meclis dışında olduğu beş yıllık süreçte denge ve denetim mekanizması zayıfladı"
Denktaş “Reklama çıkacak imkânımız yok ama insan içine çıkacak yüzümüz var”
Meteoroloji Dairesi 29 Ekim-4 Kasım tarihlerini kapsayan hava tahmin raporunu açıkladı




