Yeni önlemlerle ilgili çalışmalar muhalefetle paylaşıldı
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Başbakan Ersan Saner, hükümetin, Covid-19’un ekonomide yarattığı sıkıntıların aşılması için uygulamaya konulacak yeni önlemler ve kararlarıyla ilgili çalışmalarını muhalefet partileriyle paylaştı.
Başbakanlık’ta gerçekleşen toplantı sona erdikten sonra açıklamalarda bulunan parti yetkilileri bugün 14:00’te açıklanacak kararların muhalefetle bugün paylaşılmasını geç bulduklarını ifade etti.
Toplantıya, Başbakan Yardımcısı ve Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Maliye Bakanı Dursun Oğuz, Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay ve Toplumcu Demokrası Partisi (TDP) Genel Sekreteri Halil Hızal katılıyor. Toplantıda Tıbbi Biyoloji ve Genetik Tıp Uzmanı Prof.Dr Nedime Serakıncı da yer aldı.
Başbakan Ersan Saner “Covid-19 süreci ve açıklayacağımız ekonomik paketle ilgili bilgileri parti başkanlarıyla paylaştık” dedi.
Voice of the Island
Toplantı sonrası yapılan basın açıklaması:
Benzer haberler
Featured
Kuraklığın ciddi boyutlara ulaştığı Fransa'da derelerin yüzde 25'i kurudu
Güney Koreli iş insanı, boşandığı eşine yaklaşık 644 milyon dolar ödeyecek
Çavuş "Yaşan bu acı kayıp hepimizi derinden sarsmış ve üzmüştür"
Yeni Parti'de Yüksek Disiplin Kurulu ve Parti Meclisi üyeleri belirlendi
Filenin Sultanları final için sahaya çıkacak
Borsa günü yüzde 0,95 değer kaybederek tamamladı
CTP “Elektrik enerjisindeki plansızlık halkı kesintilere ve yüksek maliyetlere mahkum etti”
Emirzadeoğluları “Sanayi bölgelerinde gerçek sanayiciye yer kalmadı”
Güzelyurt’ta sosyal tesis ve sörf kulübü projeleri için sözleşmeler imzalandı


