YDÜ özel yetenek sınavıyla öğrenci alacak
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk ve Dramatik Yazarlık Anasanat Dallarına özel yetenek sınavıyla öğrenci alınacak.
YDÜ’den yapılan yazılı açıklamada Tiyatro Bölümü, Oyunculuk ve Dramatik Yazarlık Anasanat Dallarına ön kayıtların başladığı, özel yetenek sınavlarının 11-12 Eylül tarihlerinde YDÜ Sahne Sanatları Fakültesi’nde saat 10.00’da yapılacağı belirtildi.
Oyunculuk ve Dramatik Yazarlık Anasanat Dallarına girmek isteyen TC yurttaşı adayların, bulundukları illerdeki YDÜ Temsilciliklerine; Kıbrıs yurttaşı adayların ise YDÜ Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığına veya SSF Bölüm Başkanlığına müracaat edebilecekleri duyuruldu.
Başvuru yapılırken 2018 ÖSYM Sonuç Belgesi ve bir fotokopisinin sunulması ve öğrenci adaylarının 2018 Yükseköğretime Geçiş Sınavı`na (YGS) girmiş ve YGS puanlarının en az birinden 150 veya üzeri puan almış olması gerekiyor.
Kaynak:TAK Benzer haberler
Featured
Öztürkler, Almanya Federal Meclisi AfD Milletvekili Maximilian Krah’ı kabul etti
Arda Erkan anısına Kite Surf Etkinliği düzenlendi
UBP’nin Çatalköy-Esentepe Belediye Başkan adayı Derviş Albayrak oldu
Ne saat var ne takvim: Bu kabile zaman kavramını bilmiyor
Çin sanayisinde insansız dönem: Robot devrimi mi oluyor?
Güney Kıbrıs “Visa Waiver” için beklemede
Brent petrolün varili ticari gerilimlerin artmasıyla 90 doların altına geriledi
İncirli "Kamusal hizmetleri güçlendireceğiz"
KKTC’deki arıza nedeniyle Güney Kıbrıs’ta da elektrik kesintisi yaşandı


