Yataklı Tedavi Kurumları Dairesi (Değişiklik) Yasa Tasarısı’nın komitede görüşülmesine devam edildi
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Cumhuriyet Meclisi, İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi, bugünkü toplantısında Yataklı Tedavi Kurumları Dairesi (Değişiklik) Yasa Tasarısı’nı görüşmeye devam etti.
Meclis'ten yapılan açıklamaya göre bugün saat 10.00’da UBP Milletvekili Komite Başkanı Özdemir Berova başkanlığında toplanan komite, gündeminde bulunan “Yataklı Tedavi Kurumları Dairesi (Kuruluş, Görev ve Çalışma Esasları) (Değişiklik) Yasa Tasarısı”nı ele aldı ve maddeler üzerinde görüşmeyi sürdürdü.
Komite, bahse konu yasa tasarısıyla ilgili çalışmalarına bir sonraki toplantısında devam edecek.
Komite toplantısına davetli olarak, Sağlık Bakanlığı ve Personel Dairesi'nden yetkililer katılarak konu ile ilgili görüşlerde bulundular.
Komitesi toplantısına, Komite Başkan Vekili CTP Milletvekili Filiz Besim, komite üyesi UBP Milletvekili Ahmet Savaşan katıldı. Toplantıda ayrıca CTP Milletvekili Ceyhun Birinci ve Bağımsız Milletvekili Jale Refik Rogers da yer aldı.
Benzer haberler
Featured
Öztürkler “Ortak davamız, ortak kaderimiz her türlü kişisel farklılığın üzerindedir”
7,7 büyüklüğündeki depremin ardından Panama yaralarını sarıyor
CTP’nin Milletvekili Adayı Belirleme ve Sıralama Kurultayı başladı
Dünya yine Lionel Messi'yi konuşuyor: Şov yaptı, Ronaldo'ya göz kırptı
Günay "Bölgede yaşanan sıkıntılar, KKTC ekonomisini doğrudan etkiliyor"
Pasha Group Girne Yarı Maratonu yoğun katılımla tamamlandı
FODER'in sezon açılışı etkinliği büyük ilgi gördü
Eroğlu “KKTC’nin egemen devlet yapısı güçlendirilmeli”
FOGEM Master Ekibi, Azerbaycan’da Kıbrıs Türk kültürünü tanıttı



