Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Borsa günü yüzde 0,40 değer kazanarak tamamladı Gazimağusa'da robotik ve yazılım tanıtım etkinliği düzenleniyor Yeltekin “Haber ihbar kabul edilip, soruşturma açılmalı” Üstel "Sağlıkta devrim yarattık” Başçeri "Türkiye, KKTC’de sağlık sektörüne yaklaşık 1 milyar 485 milyon TL'lik kaynak tahsis etti" Dinçyürek “Halk talep etti, biz yaptık” Küresel borçlar 2026'nın ilk yarısında 365 trilyon doları aştı Afet ve acil durumlarda, özel gereksinimli bireylere yönelik müdahale sistemi için çalışma başlatıldı Ataoğlu “KKTC’nin turizm ve ekonomik potansiyelini daha geniş çevrelere tanıtıyoruz” Meteorloji Dairesi 24-30 Eylül tarihlerini kapsayan haftalık hava tahmin raporunu açıkladı Reynar "Mahkeme kapısı parası olana değil, hakkı olana açık olmalı" Ankara'da 7 ilçenin belediye başkanı CHP'den istifa etti Güney Kıbrıs, Yunanistan ve Mısır "enerji sahalarını ve altyapılarını ortak koruma” kararı aldı Polis Genel Müdürlüğü’nden 200 kişilik münhal ilanı Bayraktar “KKTC'ye gazın götürülmesi için denizdeki çalışmalara başladık” İncirli "Görüntülerdeki iddialar son derece ciddi" Fiyat düzenlemesi yürürlüğe girmeden satışı durduran akaryakıt istasyonlarına ihtar Nöbetçi eczaneler (23 Eylül 2026) Taş ocağı projesi hakkında yapılacak olan 'Halkın Katılımı Toplantısı' iptal edildi Ekinci “Bu düzen eskiden cebimize dokunurdu, artık canımıza mal oluyor” Borsa günü yüzde 0,40 değer kazanarak tamamladı Gazimağusa'da robotik ve yazılım tanıtım etkinliği düzenleniyor Yeltekin “Haber ihbar kabul edilip, soruşturma açılmalı” Üstel "Sağlıkta devrim yarattık” Başçeri "Türkiye, KKTC’de sağlık sektörüne yaklaşık 1 milyar 485 milyon TL'lik kaynak tahsis etti" Dinçyürek “Halk talep etti, biz yaptık” Küresel borçlar 2026'nın ilk yarısında 365 trilyon doları aştı Afet ve acil durumlarda, özel gereksinimli bireylere yönelik müdahale sistemi için çalışma başlatıldı Ataoğlu “KKTC’nin turizm ve ekonomik potansiyelini daha geniş çevrelere tanıtıyoruz” Meteorloji Dairesi 24-30 Eylül tarihlerini kapsayan haftalık hava tahmin raporunu açıkladı Reynar "Mahkeme kapısı parası olana değil, hakkı olana açık olmalı" Ankara'da 7 ilçenin belediye başkanı CHP'den istifa etti Güney Kıbrıs, Yunanistan ve Mısır "enerji sahalarını ve altyapılarını ortak koruma” kararı aldı Polis Genel Müdürlüğü’nden 200 kişilik münhal ilanı Bayraktar “KKTC'ye gazın götürülmesi için denizdeki çalışmalara başladık” İncirli "Görüntülerdeki iddialar son derece ciddi" Fiyat düzenlemesi yürürlüğe girmeden satışı durduran akaryakıt istasyonlarına ihtar Nöbetçi eczaneler (23 Eylül 2026) Taş ocağı projesi hakkında yapılacak olan 'Halkın Katılımı Toplantısı' iptal edildi Ekinci “Bu düzen eskiden cebimize dokunurdu, artık canımıza mal oluyor”
Dolar
Euro
Sterlin

Meteoroloji açıkladı...Hava nasıl olacak?

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Meteoroloji açıkladı...Hava nasıl olacak?
Reklam

Yarından başlayarak Salı gününe kadar havanın yağmurlu olması beklenirken; önümüzdeki hafta hava sıcaklığının da yaklaşık 4 derece düşeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Dairesi’nin 2 Kasım – 8 Kasım arasını kapsayan raporuna göre, KKTC alçak basınç sistemi ile üst atmosferdeki serin ve nemli hava kütlesinin etkisi altında kalacak. Yarın parçalı bulutlu, doğu kesimler hafif sağanak yağmurlu; Cuma günü parçalı bulutlu yer yer sağanak yağmurlu; Cumartesi günü parçalı zamanla çok bulutlu ve yer yer yağmurlu; Pazar günü parçalı çok bulutlu sağanak veya gök gürültülü sağanak yağmurlu; Pazartesi günü parçalı bulutlu öğleye kadar yer yer sağanak yağmurlu; Salı ve Çarşamba günleri parçalı bulutlu geçecek. En yüksek hava sıcaklığı periyodun ilk yarısı iç kesimler ve sahillerde 23 – 26, ikinci yarısı ise 19 – 22 derece dolaylarında seyredecek. Rüzgar  periyodun ilk yarısı Kuzey ve Batı yönlerden, ikinci yarısı ise Güney ve Batı yönlerden orta kuvvette, yağışlı günlerde yer yer kuvvetli olarak esecek.

Benzer haberler

Featured
Borsa günü yüzde 0,40 değer kazanarak tamamladı 23 Eyl 2026 20:44 Gazimağusa'da robotik ve yazılım tanıtım etkinliği düzenleniyor 23 Eyl 2026 20:38 Yeltekin “Haber ihbar kabul edilip, soruşturma açılmalı” 23 Eyl 2026 20:26 Üstel "Sağlıkta devrim yarattık” 23 Eyl 2026 20:07 Başçeri "Türkiye, KKTC’de sağlık sektörüne yaklaşık 1 milyar 485 milyon TL'lik kaynak tahsis etti" 23 Eyl 2026 19:54 Dinçyürek “Halk talep etti, biz yaptık” 23 Eyl 2026 19:50 Küresel borçlar 2026'nın ilk yarısında 365 trilyon doları aştı 23 Eyl 2026 19:45 Afet ve acil durumlarda, özel gereksinimli bireylere yönelik müdahale sistemi için çalışma başlatıldı 23 Eyl 2026 19:37 Ataoğlu “KKTC’nin turizm ve ekonomik potansiyelini daha geniş çevrelere tanıtıyoruz” 23 Eyl 2026 19:31