Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Prens Harry, Daily Mail gazetesine açtığı davayı kaybetti Zihni Göktay son yolculuğuna uğurlandı "Çok büyük bir soyadı miras bıraktı" Borsa günü 0,50 değer kazancıyla kapattı Şara ile Macron Şam'da ortak basın toplantısı düzenledi Fransa'da yolsuzluktan suçlu bulunan Le Pen'e 15 ay siyasetten men yasağı verildi Döviz piyasalarında günün son rakamları (7 Temmuz 2026) Guterres “Mevcut fırsat penceresi her zaman olmayacak” Gönyeli Yenikent’te bazı bölgelerde 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak Yayın Yüksek Kurulu Başkanı Salih Can Doratlı oldu KIB-TEK açık artırma usulü muhtelif hurda kablo satışı yapacak Erdoğan "Sayın Trump her zaman sözünün arkasındadır" Trump "Türkiye Erdoğan liderliğinde askeri açıdan çok güçlü ülke haline geldi" BM Genel Sekreteri, liderlerin Kıbrıs sürecindeki olumlu angajmanını memnuniyetle karşıladı Nöbetçi eczaneler (7 Temmuz 2026) Gazimağusa Belediyesi turizm zabıtaları Glapsides ve Palm Beach'de göreve başladı Bir haftada 62 kaza meydana geldi, 29 kişi yaralandı! Zelenskiy'nin gözü Ankara'daki NATO zirvesinde Asgari Ücret Saptama Komisyonu yarın yılın ikinci asgari ücretini belirlemek için toplanacak NATO yaşlanan E-3'leri değiştiriyor: Yeni uçakların tanesi 600 milyon dolar Kemal Baykallı "Çözümsüzlük çözüm değil, çöküştür" Prens Harry, Daily Mail gazetesine açtığı davayı kaybetti Zihni Göktay son yolculuğuna uğurlandı "Çok büyük bir soyadı miras bıraktı" Borsa günü 0,50 değer kazancıyla kapattı Şara ile Macron Şam'da ortak basın toplantısı düzenledi Fransa'da yolsuzluktan suçlu bulunan Le Pen'e 15 ay siyasetten men yasağı verildi Döviz piyasalarında günün son rakamları (7 Temmuz 2026) Guterres “Mevcut fırsat penceresi her zaman olmayacak” Gönyeli Yenikent’te bazı bölgelerde 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak Yayın Yüksek Kurulu Başkanı Salih Can Doratlı oldu KIB-TEK açık artırma usulü muhtelif hurda kablo satışı yapacak Erdoğan "Sayın Trump her zaman sözünün arkasındadır" Trump "Türkiye Erdoğan liderliğinde askeri açıdan çok güçlü ülke haline geldi" BM Genel Sekreteri, liderlerin Kıbrıs sürecindeki olumlu angajmanını memnuniyetle karşıladı Nöbetçi eczaneler (7 Temmuz 2026) Gazimağusa Belediyesi turizm zabıtaları Glapsides ve Palm Beach'de göreve başladı Bir haftada 62 kaza meydana geldi, 29 kişi yaralandı! Zelenskiy'nin gözü Ankara'daki NATO zirvesinde Asgari Ücret Saptama Komisyonu yarın yılın ikinci asgari ücretini belirlemek için toplanacak NATO yaşlanan E-3'leri değiştiriyor: Yeni uçakların tanesi 600 milyon dolar Kemal Baykallı "Çözümsüzlük çözüm değil, çöküştür"
Dolar
Euro
Sterlin

Yakutistan’da polislerin dans videosu sosyal medyayı salladı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Yakutistan’da polislerin dans videosu sosyal medyayı salladı

Rusya’ya bağlı Yakutistan Cumhuriyeti’ndeki Amginskiy bölgesinden polislerin 10 Kasım’daki Rusya Polis Günü konserine davet için çektiği bir dans videosu sosyal medyada ilgi odağı oldu.

Rusya İçişleri Bakanlığı’nın Twitter hesabından yayınlanan video 45 binden fazla kez izlendi.
Yakutistan'dan polisler, Polis Günü için kısa bir dans videosu çekti. İzleyenleri eğlendiren videoda, konser daveti yapıldı. Sosyal medya kullanıcılarının yoğun ilgi gösterdiği video sonrasında konser biletlerinin tamamı satıldı. Rusya İçişleri Bakanlığı'nın Twitter hesabından yayınlanan görüntüler 45 binden fazla kez izlendi.
https://twitter.com/mvd_official/status/1061945224174489602
Yerel bir polis yetkilisi videodaki polislerin bölgedeki bir kültür merkezi tarafından sahneye çıkma daveti aldığını, görüntülerin bu kadar ilgi göreceğini tahmin etmediklerini ifade etti.
(Sputnik)

Benzer haberler

Dünya
Prens Harry, Daily Mail gazetesine açtığı davayı kaybetti 2026-07-07 21:57:06 Şara ile Macron Şam'da ortak basın toplantısı düzenledi 2026-07-07 21:13:39 Fransa'da yolsuzluktan suçlu bulunan Le Pen'e 15 ay siyasetten men yasağı verildi 2026-07-07 21:10:22 Zelenskiy'nin gözü Ankara'daki NATO zirvesinde 2026-07-07 15:09:19 NATO yaşlanan E-3'leri değiştiriyor: Yeni uçakların tanesi 600 milyon dolar 2026-07-07 15:01:00 Yeni sıcak hava dalgasının etkisi altına giren Fransa'da 61 vilayette "turuncu" alarm verildi 2026-07-07 13:20:02 NATO Genel Sekreteri Rutte "Hava gücüne çok uluslu tanker takviyesi geliyor" 2026-07-07 12:26:05 Etna Yanardağı'nın püskürttüğü kül hava ulaşımını aksattı 2026-07-07 12:14:46 Çin'in Hubey eyaletindeki fırtına ve kasırga nedeniyle 11 kişi öldü 2026-07-07 10:18:25