"Yakında Twitter markasına ve yavaş yavaş tüm kuşlara veda ediyoruz"
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Twitter'ın CEO'su Elon Musk, sosyal medya platformunun klasik "kuş" logosunu "X" harfi ile değiştireceğini duyurdu.
Musk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Yakında Twitter markasına ve yavaş yavaş tüm kuşlara veda ediyoruz" ifadesini kullandı.
Başka bir paylaşımında, Twitter için kullanılacak yeni logonun görseline de yer veren Musk, "Bu gece iyi bir X logosu paylaşılırsa, yarın tüm dünyada yayına geçeriz. Bu X gibi" sözlerini sarf etti.
SpaceX ve Tesla'nın da sahibi olan Musk, Twitter'ı ekim ayında satın almış ve o tarihten itibaren radikal değişikliklere gitmişti.
Elon Musk, bu yılın başında, Twitter'ın logosunu kısa bir süreliğine, kripto para birimi Dogecoin'in köpek logosuyla değiştirmişti.
Benzer haberler
Teknoloji
Yapay zekada soğuk savaş: ABD, Anthropic’e yabancı engeli getirdi
Patlayan roket için kritik karar
Apple, yeni Siri yapay zekasını tanıttı
Anthropic'ten yapay zeka uyarısı: Çok yakında kontrolü kaybedebiliriz
"Yapay zekayı durdurma" çağrılarına yenileri ekleniyor
Kıbrıs RoboFest 7 Haziran’da yapılacak
Dünyada bir ilk: Yapay zeka aşı geliştirdi
NASA, Mars yörüngesinde 11 yıldan fazla araştırmalar yapan MAVEN misyonunu sonlandırdı
İnsansı robot pazarında yatırım yarışı kızışıyor


