Yağışlı hava güneyde maddi zarara ve birçok soruna yol açtı
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Bölgemizi dün itibarıyla etkisi altına alan yağışlı hava sistemi Güney Kıbrıs’ta ve özellikle Baf bölgesinde maddi zarara, su baskınlarına, çatıların uçmasına, heyelana neden oldu, yıldırım düşmesi nedeniyle yangın çıktı.
Alihtia ve diğer gazetelere göre dün yaşanan kuvvetli rüzgar ve hortumlar özellikle Baf bölgesinde ve Limasol’da etkili oldu. Hortum nedeniyle bir binanın çatısı uçtu. 50 metre sürüklenen çatı bir araca çarptı.
Biriken yağmur suyu, ağaç devrilmesi ve heyelan nedeniyle bazı yollar geçici olarak trafiğe kapatıldı. Kıbrıs Rum Elektrik İdaresi’ne ait elektrik direkleri yıkıldı. İtfaiye, su baskınına uğrayan çok sayıda eve ve yağmur suyu dolan yollarda mahsur kalan araçlara müdahale etti.
Rum Meteoroloji Dairesi bugün de etkisini sürdüren hava sistemi nedeniyle akşam saatlerine kadar geçerli olmak üzere sarı alarm verdi.
Benzer haberler
Featured
Çin'in Tibet Özer Bölgesi'nde bir deprem daha meydana geldi
Probiyotikler hafızayı korumaya yardımcı olabilir
Roma'da göstericilerle polis karşı karşıya geldi, 1 kişi yaralandı
Fransa'da dünkü Sarı Yelekliler eylemlerinde 1314 kişi gözaltına alındı
ABD Başkanı Trump'tan İran'a yeni ültimatom
İran Meclis Başkanı "Düşmana hayal edilemeyecek derecede karşılık vermeye hazırız"
Yunan kayıplarının belirlenmesi için DNA örnekleri alındı
Bağımsızlık Yolu adaylarını belirledi
YDP'de üç ilçeden aday adayları yarışıyor




