Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Sadıkoğlu "Bu başarı tüm İskele'nin gururudur" Basın-Sen, Ceza Muhakemeleri Usulü Yasası’nın 23B maddesinin iptali için Anayasa Mahkemesi’ne başvurdu İtalya'da 27 kentte aşırı sıcak nedeniyle "kırmızı alarm" verildi Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı ile İnşaat Mühendisleri Odası arasında iş birliği protokolü imzalandı Çalışma Bakanlığı, 15 Ağustos’a kadar 12.00-16.00 saatleri arasında güneş altında çalışmayı yasakladı! Bengihan "Sıkıntımız toplu sözleşme, organizasyon şeması ve yönetmeliklere keyfi davranmalarıdır” Prof. Dr. Nilüfer Güzoğlu "Bebeklerin anne sütüyle beslenmesi hayati bir öneme sahip" Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasipoğlu, Restorancılar Birliği’ni kabul etti Alagadi Fest 2026 cuma günü başlayacak Atatürk Mesleki Eğitim Merkezi inşaatı durma noktasına geldi Menelau "Sürecin önündeki temel engel Türkiye'nin iki devletli çözüm tezini yinelemesi" Öztürkler “Üreten toplumlar her zaman kazanır” İkamet izinsiz 4 kişi daha tespit edilerek tutuklandı! Maner’in “Sofoklis” filmi AB Bilgi Merkezi’nde gösterildi Markette uğradığı saldırı sonucu ağır yaralanan Zhanerke Abdrazakova için acil kan aranıyor Güney Kıbrıs’ta yangınla ilgili iki kişi tutuklandı Özgür Özel ve Veli Ağbaba hakkında fezleke düzenlendi Trafik kurallarına uymayan araç sürücüsü rapor edildi Hristodulidis kabinesinde değişiklik: Yeni bakanlar yarın yemin ederek göreve başlayacak Ertuğruloğlu "“Federasyon modeli geçerliliğini yitirdi” Sadıkoğlu "Bu başarı tüm İskele'nin gururudur" Basın-Sen, Ceza Muhakemeleri Usulü Yasası’nın 23B maddesinin iptali için Anayasa Mahkemesi’ne başvurdu İtalya'da 27 kentte aşırı sıcak nedeniyle "kırmızı alarm" verildi Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı ile İnşaat Mühendisleri Odası arasında iş birliği protokolü imzalandı Çalışma Bakanlığı, 15 Ağustos’a kadar 12.00-16.00 saatleri arasında güneş altında çalışmayı yasakladı! Bengihan "Sıkıntımız toplu sözleşme, organizasyon şeması ve yönetmeliklere keyfi davranmalarıdır” Prof. Dr. Nilüfer Güzoğlu "Bebeklerin anne sütüyle beslenmesi hayati bir öneme sahip" Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasipoğlu, Restorancılar Birliği’ni kabul etti Alagadi Fest 2026 cuma günü başlayacak Atatürk Mesleki Eğitim Merkezi inşaatı durma noktasına geldi Menelau "Sürecin önündeki temel engel Türkiye'nin iki devletli çözüm tezini yinelemesi" Öztürkler “Üreten toplumlar her zaman kazanır” İkamet izinsiz 4 kişi daha tespit edilerek tutuklandı! Maner’in “Sofoklis” filmi AB Bilgi Merkezi’nde gösterildi Markette uğradığı saldırı sonucu ağır yaralanan Zhanerke Abdrazakova için acil kan aranıyor Güney Kıbrıs’ta yangınla ilgili iki kişi tutuklandı Özgür Özel ve Veli Ağbaba hakkında fezleke düzenlendi Trafik kurallarına uymayan araç sürücüsü rapor edildi Hristodulidis kabinesinde değişiklik: Yeni bakanlar yarın yemin ederek göreve başlayacak Ertuğruloğlu "“Federasyon modeli geçerliliğini yitirdi”
Dolar
Euro
Sterlin

WhatsApp'tan can sıkan haber!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
WhatsApp'tan can sıkan haber!

WhatsApp’ta reklam dönemi için geri sayım başladı. Tepki çeken güncelleme ile ilgili yeni sızıntılar geldi.

Sosyal medya devi Facebook’un bünyesinde bulunan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp radikal bir değişime gidiyor.

WhatsApp piyasaya ilk çıktığı zamanlarda ücretli bir şekilde kullanıcılara sunuluyordu. Facebook tarafından satın alınan WhatsApp'in, tamamen ücretsiz kalacağı açıklanmıştı.

Bu sözü tutmak ve gelir elde etmek için sosyal medya devi kullanıcılarının pek hoşuna gitmeyecek bir karar aldı.

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, çok da uzak olmayan bir tarihte yayınlayacağı güncelleme ile kullanıcılara reklam göstermeye başlayacak.

WAbetainfo tarafından WhatsApp beta kodlarının içinde bulunan yeni bir özelliğe göre Facebook, 450 milyon aktif kullanıcısı olduğu bilinen WhatsApp durum güncellemeleri özelliğinde reklam göstermeye başlayacak.

Şirkete yakın kaynaklara dayandırılan ve yalanlanmayan haberlere göre, reklamlı WhatsApp 2019’un ilk aylarında devreye girecek.

Platforma reklam yerleştirmek Facebook'un bünyesinde çalışmaya devam eden WhatsApp kurucuların sert bir şekilde karşı çıktığı bir konuydu.

Facebook ile anlaşmazlık yaşayan kurucular geçtiğimiz dönemde istifalarını sunarak görevlerinden ayrılmıştı.

Facebook’taki yaprak dökümü 2017 yılındaki Acton istifası ile başlamış, onun ardından WhatsApp’ın bir diğer kurucusu olan Jan Koum Mayıs ayında gemiyi terk etmişti.

2014 yılında rekor fiyata WhatsApp’ı Facebook’a satan uygulamanın kurucusu Brian Acton, Facebook’un kullanıcı gizliliği konusundaki politikalarını “Bir seçim yaptım. Kullanıcılarımın gizliliğini sattım ve her gün bu kararın ağırlığıyla yaşıyorum” sözleri ile eleştirmişti.

Acton Merkezi İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Cambridge Analytica adlı veri analiz şirketinin yaklaşık 50 milyon Facebook hesabından veri topladığı ve bu verileri ABD seçimleri ve Brexit referandumunu etkilemek için kullandığı iddiasının ardından ‘delete Facebook’ (Facebook’u silin) kampanyasına destek vermişti.

Benzer haberler

Teknoloji
Yapay zeka bilgisayar korsanlarına avantaj sağlıyor: Kendimizi nasıl koruyacağız? 5 Ağu 2026 09:36 Durov "Apple, Telegram’ı uyarmadan App Store’dan kaldırdı" 4 Ağu 2026 22:31 Rusya'da Apple hakkında rekabet soruşturması başlatıldı 3 Ağu 2026 21:23 Japon çip üreticisi, net karını 46'ya katladı 1 Ağu 2026 09:38 Bilim insanları beyin hızında çalışan çip geliştirdi 29 Tem 2026 22:22 Apple'dan kiralama modeli: iPhone ve Mac satın almak yerine kiralanabilecek 29 Tem 2026 15:37 ABD'den Çin'in ürettiği insansı robotlara ithalat yasağı 29 Tem 2026 13:03 iPhone devinden rakipleri çıldırtacak hamle: Apple'ın yeni hedefi belli oldu 28 Tem 2026 08:41 Avrupa'da çocukları korumaya yönelik sosyal medya düzenlemeleri hız kazandı 27 Tem 2026 21:14