Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Üstel " 8 bölgede sosyal konut projeleri için online başvurular başlıyor" ABD yeni Büyükelçisi Breslow güven mektubunu Hristodulidis'e sundu Gürcistan'dan kalkan özel uçak Rize açıklarında denize acil iniş yaptı KKTC, İzmir’de düzenlenen fuarda temsil ediliyor Üstel "Derin sularda arama kabiliyetine ve özel teknik donanımlara sahip gemi yarın İstanbul'dan yola çıkıyor" Akpınar, yetkililer ve denizcilik sektörünü ortak bir çalışma masasında buluşmaya çağırdı GMO’dan Batı Nil Virüsü ilaçlamaları için uyarı: Su ve gıda güvenliği gözetilmeli Nöbetçi eczaneler (9 Eylül 2026) Araştırma “Çok sıcak içecekler yemek borusuna zarar verebilir ve kanser riskini artırabilir” Denktaş "Gemi faciası ülkedeki 'organize sorumsuzluğun' sonucudur" Çavuşoğlu "Riskli okullar belirlendi, güçlendirme ve yeniden yapım programı başlatıldı" Avcıoğlu “KKTC, tarihinin en ağır yönetimsel ve ahlaki krizini yaşıyor” Gedik “Yasaların varlığı değil, uygulanıp uygulanmadığı sorgulanmalı” Güney Kıbrıs’ta ambulans uçak alımı gündemde "Enerji Depolamada Aküye Bakış" panel ve çalıştayının sonuç raporu kamuoyuyla paylaşıldı Erhürman “Yeni Güven Artırıcı Önlemler üzerinde uzlaşı yok” Bazı dernekler, gemi kazasıyla ilgili kapsamlı soruşturma çağrısı yaptı GSI konusu Meclis Enerji Komitesinde ele alındı Erhürman ile Hristodulidis 17 Eylül’de yeniden görüşecek Muratağa - Sandallar Şehitliği yanındaki arazide yangın meydana geldi! Üstel " 8 bölgede sosyal konut projeleri için online başvurular başlıyor" ABD yeni Büyükelçisi Breslow güven mektubunu Hristodulidis'e sundu Gürcistan'dan kalkan özel uçak Rize açıklarında denize acil iniş yaptı KKTC, İzmir’de düzenlenen fuarda temsil ediliyor Üstel "Derin sularda arama kabiliyetine ve özel teknik donanımlara sahip gemi yarın İstanbul'dan yola çıkıyor" Akpınar, yetkililer ve denizcilik sektörünü ortak bir çalışma masasında buluşmaya çağırdı GMO’dan Batı Nil Virüsü ilaçlamaları için uyarı: Su ve gıda güvenliği gözetilmeli Nöbetçi eczaneler (9 Eylül 2026) Araştırma “Çok sıcak içecekler yemek borusuna zarar verebilir ve kanser riskini artırabilir” Denktaş "Gemi faciası ülkedeki 'organize sorumsuzluğun' sonucudur" Çavuşoğlu "Riskli okullar belirlendi, güçlendirme ve yeniden yapım programı başlatıldı" Avcıoğlu “KKTC, tarihinin en ağır yönetimsel ve ahlaki krizini yaşıyor” Gedik “Yasaların varlığı değil, uygulanıp uygulanmadığı sorgulanmalı” Güney Kıbrıs’ta ambulans uçak alımı gündemde "Enerji Depolamada Aküye Bakış" panel ve çalıştayının sonuç raporu kamuoyuyla paylaşıldı Erhürman “Yeni Güven Artırıcı Önlemler üzerinde uzlaşı yok” Bazı dernekler, gemi kazasıyla ilgili kapsamlı soruşturma çağrısı yaptı GSI konusu Meclis Enerji Komitesinde ele alındı Erhürman ile Hristodulidis 17 Eylül’de yeniden görüşecek Muratağa - Sandallar Şehitliği yanındaki arazide yangın meydana geldi!
Dolar
Euro
Sterlin

Venezuela, muhalif Lider Gonzalez'in yakalanması için 100 bin dolar ödül açıkladı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Venezuela, muhalif Lider Gonzalez'in yakalanması için 100 bin dolar ödül açıkladı
Reklam

Venezuela, muhalif lider Edmundo Gonzalez'in yakalanmasına ilişkin bilgi sağlayacak olanlara 100 bin dolar verileceğini duyurdu. Ulusal basında çıkan habere göre, Venezuela, şu anda İspanya'nın başkenti Madrid'de yaşayan Gonzalez'in yakalanması için ödül verileceğini açıkladı. Venezuela Bilimsel, Cezai ve Kriminalistik Araştırmalar Birliği (CICPC), İspanya'ya sığınan Gonzalez'in gözaltına alınmasına yardımcı olacak kişilere 100 bin dolar verileceğini taahhüt etti. CICPC, "Gonzalez, cumhuriyete karşı şiddet eylemlerine destek verme, görev gaspı, evrakta sahtecilik, kara para aklama, devlet kurumlarını hiçe sayma, yasalara itaatsizlik ve suç örgütü kurma suçlamasıyla aranıyor." ifadelerini kullandı. Bu arada, Gonzalez'in Arjantin'e geçeceği ve burada Devlet Başkanı Javier Milei tarafından kabul edileceği yönünde bilgiler paylaşıldı. Muhalif siyasetçi Gonzalez, "Arjantin'e sığınacağı" yönündeki iddialara henüz resmi bir yanıt vermedi. Gonzalez, daha önce medyaya yaptığı birkaç açıklamada, 10 Ocak 2025'de Venezuela'ya gelerek devlet başkanı olarak yemin etmek istediğini duyurmuştu. Venezuela İçişleri ve Adalet Bakanı Diosdado Cabello, 29 Kasım 2024'teki açıklamasında, Gonzalez'in Venezuela'ya ayak bastığı andan itibaren gözaltına alınacağını belirtmiş, "Edmundo Gonzalez'in yemin etmek üzere Venezuela'ya gelmesine tek bir ihtimal bile yok." ifadesini kullanmıştı. Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun 28 Temmuz seçimini kazandığını vurgulayan Cabello, 10 Ocak 2025'te Maduro'nun Ulusal Meclis (AN) önünde yemin edeceğini söylemişti. Maduro üçüncü kez kazanmıştı Ulusal Seçim Konseyinin 29 Temmuz'da duyurduğu sonuçlara göre, Nicolas Maduro, yüzde 51,20 oyla devlet başkanı seçimini üçüncü kez kazanmıştı. Muhalefet koalisyonu adayı Gonzalez ve muhalif lider Maria Corina Machado, seçim sonuçlarını reddetmişti. Gonzalez, hakkında tutuklama kararı çıkarılmasının ardından eşiyle 8 Eylül'de İspanya Hava Kuvvetlerine ait uçakla Caracas'tan Madrid'e gitmişti.

Benzer haberler

Dünya
İsveç, ülkeyi terk eden göçmenlere 36 bin dolar ödeyecek 9 Eyl 2026 09:34 İngiltere’deki hava kontrol sisteminin çökmesi sonucu uçuşların aksaması devam ediyor 9 Eyl 2026 08:49 ABD ile İran arasında 'yasak bölge' gerilimi 8 Eyl 2026 22:02 Polonya'da robotlar yapay zekaya karşı protesto düzenledi: İş yerlerini koruyun 8 Eyl 2026 21:55 Kraliyetten Harry ve Meghan'a resmi sınır: Sade vatandaş muamelesi görecekler 8 Eyl 2026 21:40 Fransa'da Renoir Müzesi'nde soygun: Tahmini değeri 9 milyon euro olan tablolar çalındı 8 Eyl 2026 21:18 İngiltere'de uçuşlar aksadı 8 Eyl 2026 21:11 Amazon kargo uçağının ölümcül kazasındaki uçuş kayıt cihazları kurtarıldı 8 Eyl 2026 09:53 İngiltere ile İsrail arasında gerilim yükseliyor 8 Eyl 2026 08:32