Vedat Kaner Vakfı Burs Başvuruları Pazartesi başlıyor
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Vedat Kaner Vakfı, yeni eğitim döneminde 5 üniversite öğrencisine burs verecek.
2023-2024 eğitim- öğretim yılında 5 öğrenciye her ay verilecek bursla ilgili başvurular 17 Temmuz’da başlayacak, 11 Ağustos’ta sona erecek.
Burs, KKTC kimliği sahibi öğrenciler ile ortaöğretimini KKTC okullarında tamamlayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını kapsayacak şekilde verilecek. Başvurular ise https://vedatkanervakfi.org adresi üzerinden yapılabilecek.
Vedat Kaner Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Kaan Kaner, yazılı açıklamasında 2022 yılında verilmeye başlanılan “Vedat Kaner Vakfı Yükseköğrenim Bursu”nun geçtiğimiz eğitim-öğretim döneminde hemşirelik, özel eğitim öğretmenliği, elektrik teknolojisi, beden eğitimi öğretmenliği ve hukuk bölümlerinde okuyan 5 üniversite öğrencisine verildiğini belirtti.
Kaan Kaner, maddi zorluklar yaşayan öğrencilere burs ve eğitim imkanı sağladıklarını belirterek, vakfın çalışmalarını toplumsal fayda için sürdürdüğünü kaydetti.
Benzer haberler
Featured
BM'ye göre Venezuela'yı vuran depremlerden 6,76 milyona kadar insan etkilenebilir
AB Komisyonu binasında alt katlarda klimalar kapatıldı: “Feodalizm gibi”
Paris'te aşırı sıcaklardan dün 109 kişi hayatını kaybetti
Erşangil “Eşitsizliğin kaldırılmasının zamanı geldi”
LTB’den Surlariçi’nde “Armando Milani”li sokak yenileme…
İHA’lar ile otoyollarda veri toplanacak
54. Geleneksel İskele Festivali başladı
İsviçre Alpleri'ndeki buzullar sıcak hava dalgası nedeniyle erken eriyor
İran "ABD’nin saldırısı mutabakatın ihlali"



