Uyuşturucu madde tasarrufundan 4 kişi tutuklandı
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü Ekipleri tarafından dün Girne ve Lefkoşa’da yapılan aramalarda toplam 4 kişi uyuşturucu madde tasarrufundan tutuklandı.
Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, dün saat 18.00 sıralarında Girne’de tarafından E.W.(E-28), P.C.O.(E-25) ve H.L.M.J.’nin (K-24) birlikte bulundukları evde yapılan aramada, tasarruflarında yaklaşık 152 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, hassas terazi ve uyuşturucu madde satışından elde edildiğine inanılan 4 bin 700TL, 65 Stg, 65 Euro ve 5 ABD Doları nakit para tespit edilerek emare olarak alındı. Bahse konu kişiler tutuklandı.
Öte yandan, yine dün saat 17.30 sıralarında Lefkoşa’da, şüpheli hareketleri nedeniyle İ.Y.’nin (E-23) üzeri arandı ve tasarrufunda sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan kağıt parçası tespit edilerek emare olarak alındı. İ.Y. de tutuklandı.
Benzer haberler
Featured
Dışişleri "KKTC topraklarına yasa dışı giren şahıs hakkında işlem yapıldı"
Pentagon’da kimyasal alarm
"Süper El Nino" kapıda: Küresel iklimde sıra dışı dönem başlıyor
Dışişleri Bakanlığı " Avrupa Konseyi Delegeler Komitesi'nin kararı kesinlikleTMK'nın etkinliği ile ilgili değildir"
Döviz piyasalarında günün son rakamları (11 Haziran 2026)
YBH "En riskli dönemde hala helikopter yok"
Kanlıdere Rehabilitasyon Projesi’nin ilk aşaması tamamlandı
Avrupa Merkez Bankası Eylül 2023'ten bu yana ilk kez faiz artırdı
Atatürk Caddesi’nde kavşak düzenlemelerine cumartesi başlanıyor


