Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Meloni "Trump ile olan tartışmayı körüklemek niyetinde değilim" DSÖ açıkladı "Kongo’daki Ebola salgını yayılmaya devam ediyor" Londra'da aşırı sıcak hava ve yağış raylı ulaşımı felç etti Şenkul'un Facebook ve Messenger hesapları kapatıldı! Döviz piyasalarında günün son rakamları (23 Haziran 2026) KKTC'li genç atletler U20 Türkiye Şampiyonası'nın ilk gününde önemli başarılar elde etti Lefkoşa'da feci kaza: Araca sıkışan sürücü ağır yaralandı! Türkiye ve AB, Orta Koridor'da iş birliği imkanlarını değerlendirdi TDP’den Lefke’deki HIV vakalarına ilişkin çağrı "Süreç bilimsel ve şeffaf yönetilmeli" Girne Asker Hastanesi sigortalı KKTC vatandaşlarına sağlık hizmetine başladı Vakıflar İdaresi “Hz. Ömer Türbesi ve çevresinde yapılacak faaliyetler için yazılı izin alınmalı” Hasipoğlu “Bu olaylar bir tek bizim ülkemizde olmuyor" Solyalı "Siz bunların peşine düşmezseniz çok büyük dertlerle yüz yüze geleceğiz" Rogers "Güngör kötü yönetimden dolayı ucubeye dönüştü" Şahiner "Devlet sosyal sorumsuz bir yapıya büründü" Çavuş "Balon balığıyla mücadeleyi en yükseğe çektik" Kürşat "Balon balığıyla ilgili kıyı şeritleri ve sahiller tehdit altında" Ertuğruloğlu “Kıbrıs sorununun yegâne ve gerçek çözümü iki egemen eşit devlettir” CHP Sözcüsü Sarı "Eylülde olağan kongre sürecini başlatıyoruz” Özgür Özel “Ya bir yol bulacağız, ya bir yol açacağız” Meloni "Trump ile olan tartışmayı körüklemek niyetinde değilim" DSÖ açıkladı "Kongo’daki Ebola salgını yayılmaya devam ediyor" Londra'da aşırı sıcak hava ve yağış raylı ulaşımı felç etti Şenkul'un Facebook ve Messenger hesapları kapatıldı! Döviz piyasalarında günün son rakamları (23 Haziran 2026) KKTC'li genç atletler U20 Türkiye Şampiyonası'nın ilk gününde önemli başarılar elde etti Lefkoşa'da feci kaza: Araca sıkışan sürücü ağır yaralandı! Türkiye ve AB, Orta Koridor'da iş birliği imkanlarını değerlendirdi TDP’den Lefke’deki HIV vakalarına ilişkin çağrı "Süreç bilimsel ve şeffaf yönetilmeli" Girne Asker Hastanesi sigortalı KKTC vatandaşlarına sağlık hizmetine başladı Vakıflar İdaresi “Hz. Ömer Türbesi ve çevresinde yapılacak faaliyetler için yazılı izin alınmalı” Hasipoğlu “Bu olaylar bir tek bizim ülkemizde olmuyor" Solyalı "Siz bunların peşine düşmezseniz çok büyük dertlerle yüz yüze geleceğiz" Rogers "Güngör kötü yönetimden dolayı ucubeye dönüştü" Şahiner "Devlet sosyal sorumsuz bir yapıya büründü" Çavuş "Balon balığıyla mücadeleyi en yükseğe çektik" Kürşat "Balon balığıyla ilgili kıyı şeritleri ve sahiller tehdit altında" Ertuğruloğlu “Kıbrıs sorununun yegâne ve gerçek çözümü iki egemen eşit devlettir” CHP Sözcüsü Sarı "Eylülde olağan kongre sürecini başlatıyoruz” Özgür Özel “Ya bir yol bulacağız, ya bir yol açacağız”
Dolar
Euro
Sterlin

Üstel'in sağlık durumuna ilişkin açıklama!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Üstel'in sağlık durumuna ilişkin açıklama!

Başbakan Ünal Üstel, Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Hastanesinde “fıtık” tanısıyla operasyon geçirdi. Ameliyatı başarılı geçen Ünal Üstel’in, birkaç güne taburcu olması bekleniyor. Sağlık Bakanı Hakan Dinçyürek ile YDÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Salih Müjdat Balkan, Başbakan Üstel’in sağlık durumuyla ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi. -Dinçyürek Sağlık Bakanı Hakan Dinçyürek, Başbakan Üstel’in dün sabah ağrı şikayetlerinin başladığını, gün içinde bu ağrıların arttığını ve bunun üzerine daha önce aynı şikayetten dolayı ameliyat olduğu YDÜ Hastanesi'ne başvurduğunu kaydetti. Dinçyürek, Üstel’in dün gece saat 22.00 sıralarında YDÜ Hastanesi'ne geldiğini ve kendisini daha önce ameliyat eden ekip tarafından yapılan muayenesinde acil bir durum tespit edilerek, operasyona alındığını anlattı. Operasyonun başarılı geçtiğini ve sağlık durumunun stabil ve olması gerektiği gibi seyrettiğini ifade eden Dinçyürek, Başbakan Ünal Üstel'in birkaç gün içerisinde sağlığına kavuşmasını beklediklerini söyledi. Dinçyürek, Üstel’e geçmiş olsun dileklerini iletirken, operasyonu başarıyla tamamlayan ekibe de teşekkür etti. -Balkan Operasyon ile ilgili teknik bilgiyi ise, aynı zamanda Genel Cerrahi Uzmanı olan Başhekim Prof. Dr. Salih Müjdat Balkan verdi. Balkan, Başbakan Üstel’in dün gece şiddetli karın ağrısı şikayetleriyle geldiği hastanede, “fıtık” tanısıyla acil ameliyat edildiğini kaydetti. Balkan, ameliyatın başarılı geçtiğini, Üstel’in hayati bir problemi olmadığını, birkaç gün içinde taburcu edileceğini söyledi. Balkan, ameliyatı gerçekleştiren Genel Cerrah Ali Özant ve ekibine de teşekkür etti.

Benzer haberler

Featured
Meloni "Trump ile olan tartışmayı körüklemek niyetinde değilim" 2026-06-23 22:01:00 DSÖ açıkladı "Kongo’daki Ebola salgını yayılmaya devam ediyor" 2026-06-23 21:50:00 Londra'da aşırı sıcak hava ve yağış raylı ulaşımı felç etti 2026-06-23 21:41:00 Şenkul'un Facebook ve Messenger hesapları kapatıldı! 2026-06-23 21:36:00 Döviz piyasalarında günün son rakamları (23 Haziran 2026) 2026-06-23 21:29:00 KKTC'li genç atletler U20 Türkiye Şampiyonası'nın ilk gününde önemli başarılar elde etti 2026-06-23 21:21:00 Türkiye ve AB, Orta Koridor'da iş birliği imkanlarını değerlendirdi 2026-06-23 21:12:00 TDP’den Lefke’deki HIV vakalarına ilişkin çağrı "Süreç bilimsel ve şeffaf yönetilmeli" 2026-06-23 20:33:00 Girne Asker Hastanesi sigortalı KKTC vatandaşlarına sağlık hizmetine başladı 2026-06-23 20:24:00