Üstel, maaş kesintilerine ilişkin kararname ve yasa tasarısını geri çektiklerini açıkladı
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu toplandı. Genel Kurul'da Doğal Afet ve Ülkedeki Ekonomik Kayıpları Gidermek Amacıyla Bazı Mükellefiyetlere İlişkin Gelir Kesintilerinin ve Vergilerin Yeniden Düzenlenmesi Hakkında Yasa Tasarısı'nın geri çekildiği açıklandı.
Doğal Afet ve Ülkedeki Ekonomik Kayıpları Gidermek Amacıyla Bazı Mükellefiyetlere İlişkin Gelir Kesintilerinin ve Vergilerin Yeniden Düzenlenmesi Hakkında Yasa Gücünde kararname ise Bakanlar Kurulu tarafından alınacak kararın Resmî Gazete'de yayımlanmasının ardından iptal edilecek.
-Genel Kurul gecikmeli başladı
Saat 10.00’da toplanması beklenen Meclis Genel Kurulu, yaklaşık 7 saat rötarla saat 17.10 sıralarında açıldı.
Genel Kurul'da ilk olarak, 6 Şubat'ta Türkiye’de meydana gelen depremde, Türkiye, Suriye ve KKTC’den hayatlarını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu.
Ayrntılar gelecek...
Benzer haberler
Featured
Öztürkler "Güney'in silahlanma faaliyetleri ile askeri iş birlikleri Kıbrıs ve Doğu Akdeniz’deki dengeleri değiştirmeye yöneliktir"
Brezilya'da "bungee jumping" faciası: Halatı bağlamayı unutup 40 metreden attılar
New York'tan çocuklara yapay zeka yasağı: İhlal başına 25 bin dolar ceza
İsviçre nüfusun 10 milyonda sınırlandırılmasını oyluyor
Nöbetçi eczaneler (14 Haziran 2026)
Yapay zekada soğuk savaş: ABD, Anthropic’e yabancı engeli getirdi
Lefkoşa'da yarın birçok bölgeye 2 saat elektrik verilemeyecek
Patlayan roket için kritik karar
Sevgi Atailer için acil kan aranıyor!


