Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erhürman, TC Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'la görüştü Sertoğlu ”10 yıldır yeni bir stadyumun peşinden koşuyoruz” Üstel “Bugün Kıbrıs Türkü'nün ve KKTC gençliğinin tarihi günü” Yılmaz "Projelerimizle KKTC’deki mühürlerin sayısını daha da çoğaltacağız” “Displaced: Bir Kıbrıslı Türk Hikâyesi” Londra’da özel gösterimle tanıtıldı Atatürk Stadyumu ve Çok Amaçlı Spor Kompleksi tanıtıldı Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu, ABD’ye gitti KKTC Geleneksel Okçuluk Spor Derneği, Altınordu Dünya Kupası’nda KKTC’yi temsil etti Geçiş kapılarında Kıbrıslı Türklere yönelik “Photo Radar List” uygulaması başlatılıyor Nöbetçi eczaneler (19 Eylül 2026) Güzelyurt-Lefke Çevre Yolu yarın 2 saat trafiğe kapatılacak Küçük, gemi faciasının ardından Meclis’te oluşturulan komite çalışmaları hakkında bilgi verdi Süratin ilk sırada olduğu denetimlerde 24 araç trafikten men edildi Gemi faciasında kayıp olan 1 kişinin daha naaşına ulaşıldı Son 24 saatte en çok yağış 47 kilogram olarak kaydedildi Toprak sete çarpıp takla atan araçta bulunan 3 genç yaralandı Gazimağusa Polis Müdürlüğü'ne ait telefon hattı devre dışı kaldı Seyir halindeki otobüste yangın meydana geldi! Avrupa Hareketlilik Haftası Gazimağusa’da başladı Gazimağusa'da trafik kazası: Motosiklet sürücüsü ve yolcu yaralandı! Cumhurbaşkanı Erhürman, TC Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'la görüştü Sertoğlu ”10 yıldır yeni bir stadyumun peşinden koşuyoruz” Üstel “Bugün Kıbrıs Türkü'nün ve KKTC gençliğinin tarihi günü” Yılmaz "Projelerimizle KKTC’deki mühürlerin sayısını daha da çoğaltacağız” “Displaced: Bir Kıbrıslı Türk Hikâyesi” Londra’da özel gösterimle tanıtıldı Atatürk Stadyumu ve Çok Amaçlı Spor Kompleksi tanıtıldı Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu, ABD’ye gitti KKTC Geleneksel Okçuluk Spor Derneği, Altınordu Dünya Kupası’nda KKTC’yi temsil etti Geçiş kapılarında Kıbrıslı Türklere yönelik “Photo Radar List” uygulaması başlatılıyor Nöbetçi eczaneler (19 Eylül 2026) Güzelyurt-Lefke Çevre Yolu yarın 2 saat trafiğe kapatılacak Küçük, gemi faciasının ardından Meclis’te oluşturulan komite çalışmaları hakkında bilgi verdi Süratin ilk sırada olduğu denetimlerde 24 araç trafikten men edildi Gemi faciasında kayıp olan 1 kişinin daha naaşına ulaşıldı Son 24 saatte en çok yağış 47 kilogram olarak kaydedildi Toprak sete çarpıp takla atan araçta bulunan 3 genç yaralandı Gazimağusa Polis Müdürlüğü'ne ait telefon hattı devre dışı kaldı Seyir halindeki otobüste yangın meydana geldi! Avrupa Hareketlilik Haftası Gazimağusa’da başladı Gazimağusa'da trafik kazası: Motosiklet sürücüsü ve yolcu yaralandı!
Dolar
Euro
Sterlin

Ünlü sunucu, Trump'a rakip oluyor: "Daha iyi yönetirim"

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Ünlü sunucu, Trump'a rakip oluyor: "Daha iyi yönetirim"
Reklam

Eski CNN sunucusu Don Lemon, ABD başkanlığına aday olmayı ciddi şekilde değerlendirdiğini açıkladı. Mevcut ABD Başkanı Trump'ı sert sözlerle eleştiren Lemon, "Çok iyi bir başkan olacağıma inanıyorum." dedi.

Eski CNN sunucusu Don Lemon, ABD başkanlığına aday olma ihtimalini “ciddi şekilde” değerlendirdiğini söyledi.

Bir podcast programına katılan Lemon, son dönemde birçok kişinin kendisine aday olup olmayacağını sorduğunu belirterek başkanlık yarışına girmeyi düşündüğünü ifade etti.

“ÇOK İYİ BİR BAŞKAN OLURDUM”

Lemon, "Çok iyi bir başkan olacağıma gerçekten inanıyorum." dedi. Sunucuların "Bunu ciddi mi söylüyorsunuz?" sorusuna ise, "Evet, tamamen ciddiyim." yanıtını verdi.

Başkanlık yarışına girmesi için ne gerektiği sorulan Lemon, halk desteğinin belirleyici olacağını söyledi.

Kampanyasını büyük bağışçılar yerine seçmenlerin küçük katkılarıyla yürütmek istediğini belirten Lemon, "İnsanların bana 5 ya da 10 dolar bağış yapması yeterli olur. Kimsenin bütçesini sarsacak büyük bağışlar istemem." ifadelerini kullandı.

TRUMP'A EKONOMİ ELEŞTİRİSİ

Donald Trump'ın başkanlığını da eleştiren Lemon, mevcut yönetimin çalışan kesim ve Amerikan ekonomisi için başarılı olmadığını savundu.

Trump'ın ekonomi politikalarının daha çok zenginlere ve yatırım hesabı bulunan kesime yarar sağladığını öne sürdü.

Beyaz Saray Sözcüsü Davis Ingle ise yaptığı açıklamada Lemon için, "Kimsenin ciddiye almadığı, düşük reytingli bir kaybeden." ifadelerini kullandı.

2027-2028 DÖNEMİNİ İŞARET ETTİ

Lemon, başkan adaylığı konusunda bazı siyasi isimlerle görüştüğünü ve böyle bir süreç için nelerin gerektiğini araştırdığını da açıkladı.

Henüz kesin karar vermediğini belirten Lemon, "2027 ya da 2028'e yaklaştığımızda kararımı vereceğim. Şu anda ilgilenmem gereken başka işlerim var." dedi.

DAHA ÖNCE DE ADAYLIK MESAJI VERMİŞTİ

Lemon, mart ayında katıldığı "Pod Save America" programında da başkan adaylığı ihtimalini gündeme getirmişti.

O dönemde şu anda aday olmayı düşünmediğini ancak fırsat oluşması halinde bunun mümkün olabileceğini söyleyen Lemon, "Donald Trump'tan çok daha iyi yönetebilirim." ifadelerini kullanmıştı.

Ayrıca bağımsız kimliğinden Demokrat Parti'ye geçmesi gerekebileceğini belirten Lemon, Barack Obama'nın siyasi yükselişini örnek göstererek geçmişte imkansız görülen birçok şeyin gerçekleştiğini vurgulamıştı.

Benzer haberler

Dünya
Pentagon, UFO'lar hakkında yeni belgeler yayınladı 19 Eyl 2026 10:26 İran'da İsrail adına casuslukla suçlanan bir kişi idam edildi 19 Eyl 2026 10:21 Trump, Rusya'ya yönelik yaptırımlar içeren tasarıyı imzaladı 19 Eyl 2026 09:18 Güney Afrika’da son 5 haftada 13 M çiçeği vakası kaydedildi 19 Eyl 2026 09:09 Yapay zeka hatası ABD’yi Çin’le savaşa sürüklüyordu 19 Eyl 2026 08:43 ABD'de felçli hastaların iletişim kurmasını sağlayan yeni bir sistem geliştirildi 19 Eyl 2026 08:38 Volkswagen 208 binden fazla aracını geri çağırıyor 18 Eyl 2026 21:55 Bolivya'da yeni bir kedi türü keşfedildi 18 Eyl 2026 21:42 İsveç'te seçimleri merkez sol kazandı: Başbakan Kristersson istifa etti, koalisyon pazarlıkları başlıyor 18 Eyl 2026 10:38