Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Trump'tan "İranlılar helikopterimizi düşürdü, karşılık vereceğiz" mesajı ABD'de Texas'ın ardından New Mexico'da da hayvanda et yiyen parazit görüldü Döviz piyasalarında günün son rakamları (9 Haziran 2026) DSÖ'den Ebola uyarısı "Virüsü kontrol edemiyoruz" Fitch Ratings, küresel ekonomi sektör görünümünü "kötüleşiyor" diye revize etti “4. Zirvede Birkan Uzun Resim Yarışması” ödül töreni ve sergi açılışı yapıldı Borsa günü yüzde 0,86 değer kaybederek tamamladı Lapta’da bazı bölgelere cuma günü elektrik verilemeyecek EHHD "Hastanedeki ölümle ilgili Resmi bir açıklama yapılmamış olması endişeleri artırıyor” Çavuş'tan Altuğra'ya "Dün olmayanın bugün eleştirme hakkı yoktur" Küresel piyasalar toparlanma eğiliminde Çavuş, 10 yangın müdahale aracı alınması için ihale tamamlandı TÜBA 8. Geleneksel Yaz Okulu’na KKTC’den doktora öğrencileri başvurabilecek Bazı bölgeler perşembe günü 3 saat elektriksiz kalacak Dışişleri Bakanlığı “Kıbrıs Rum liderliği bölgesel istikrarı tehlikeye atıyor” TDP "Hastane'deki ölüm olayı tüm yönleriyle aydınlatılmalı" ARUCAD ve Atölye Arkın yaratıcı yazarlık atölyesi düzenliyor Perol fiyatları saldırıların durmasıyla geriledi Larnaka’daki bir apartman dairesinde çürümüş kadın cesedi bulundu KTÖS “KGS-2 skandalı Eğitim Bakanı eliyle hasır altı mı ediliyor?" Trump'tan "İranlılar helikopterimizi düşürdü, karşılık vereceğiz" mesajı ABD'de Texas'ın ardından New Mexico'da da hayvanda et yiyen parazit görüldü Döviz piyasalarında günün son rakamları (9 Haziran 2026) DSÖ'den Ebola uyarısı "Virüsü kontrol edemiyoruz" Fitch Ratings, küresel ekonomi sektör görünümünü "kötüleşiyor" diye revize etti “4. Zirvede Birkan Uzun Resim Yarışması” ödül töreni ve sergi açılışı yapıldı Borsa günü yüzde 0,86 değer kaybederek tamamladı Lapta’da bazı bölgelere cuma günü elektrik verilemeyecek EHHD "Hastanedeki ölümle ilgili Resmi bir açıklama yapılmamış olması endişeleri artırıyor” Çavuş'tan Altuğra'ya "Dün olmayanın bugün eleştirme hakkı yoktur" Küresel piyasalar toparlanma eğiliminde Çavuş, 10 yangın müdahale aracı alınması için ihale tamamlandı TÜBA 8. Geleneksel Yaz Okulu’na KKTC’den doktora öğrencileri başvurabilecek Bazı bölgeler perşembe günü 3 saat elektriksiz kalacak Dışişleri Bakanlığı “Kıbrıs Rum liderliği bölgesel istikrarı tehlikeye atıyor” TDP "Hastane'deki ölüm olayı tüm yönleriyle aydınlatılmalı" ARUCAD ve Atölye Arkın yaratıcı yazarlık atölyesi düzenliyor Perol fiyatları saldırıların durmasıyla geriledi Larnaka’daki bir apartman dairesinde çürümüş kadın cesedi bulundu KTÖS “KGS-2 skandalı Eğitim Bakanı eliyle hasır altı mı ediliyor?"
Dolar
Euro
Sterlin

Ünlü mafya babası dövmeleri sayesinde yakalandı!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Ünlü mafya babası dövmeleri sayesinde yakalandı!

Tayland'da 15 yıldır firarda olan Japon mafyası Yakuza'nın önde gelen isimlerinden Şigeharu Şiray, vücudundaki dövmeler Facebook'ta viral olunca yakalandı.

Tayland'da polis, vücudundaki dövmelerin Facebook'ta büyük ilgi görmesinin ardından, 15 yıldır firarda olan Japon mafyası Yakuza'nın önde gelen isimlerinden Şigeharu Şiray'ı yakaladı. 74 yaşındaki Şiray, 2003'te bir rakibini öldürmekle suçlanıyor.

FACEBOOK'TA PAYLAŞILINCA POLİSİN DİKKATİNİ ÇEKTİ

Şiray'ın dövmeleri, kim olduğunu bilmeyen Taylandlı bir genç tarafından çekilip, Facebook'a konduktan sonra ilgi gördü ve birçok kez paylaşıldı. Fotoğraflar en sonunda Japon polisinin de dikkatini çekti.

Japon yetkililer, Tayland polisinden Şiray'ın yakalanmasını istedi.

YAKALANDI, JAPONYA'YA İADE EDİLECEK

Polis, Şiray'ı başkent Bangkok'un kuzeyindeki Lopburi kentinde, vize ihlali nedeniyle gözaltına aldı. Şiray cinayet suçlamasıyla karşılaşacağı Japonya'ya sınırdışı edilecek.

2005'DEN BERİ TAYLAND'DA SAKLANIYOR

60 bin üyesi olduğuna inanılan mafya benzeri Yakuza çeteleri yüzyıllardır Japon toplumunun bir parçası. Çetelerin faaliyetleri yasadışı değil, ancak gelirlerinin büyük kısmını kumar, fuhuş, uyuşturucu kaçakçılığı ve siber suçlar gibi yollardan sağlıyorlar.

 

Tayland polisine göre 2005'te ülkeye kaçan Şiray, Yakuza üyesi olduğunu itiraf etti ancak cinayet suçlamasını kabul etmedi.

CEZA OLARAK PARMAKLARINI KESİYORLAR

Facebook'taki fotoğraflarda tüm sırtı ve göğsünün büyük kısmı dövmelerle kaplı yaşlı bir adam görünüyor. Şiray bir yol kenarında diğer emeklilerle oyun oynarken görülüyor.

Fotoğraflarda Şiray'ın bir serçe parmağının da kesik olduğu görülüyor. Yakuza üyeleri hata yaptıklarında ceza için kendi serçe parmaklarını kesmeye zorlanıyor.

Benzer haberler

Dünya
Trump'tan "İranlılar helikopterimizi düşürdü, karşılık vereceğiz" mesajı 2026-06-09 21:51:00 ABD'de Texas'ın ardından New Mexico'da da hayvanda et yiyen parazit görüldü 2026-06-09 21:46:00 DSÖ'den Ebola uyarısı "Virüsü kontrol edemiyoruz" 2026-06-09 21:26:00 Devletler arası çatışmalar Dünya Savaşı'ndan bu yana en yüksek seviyeye ulaştı 2026-06-09 15:34:00 Epstein'in moda ve modellik sektörü üzerinden kadınlara ulaştığı ortaya çıktı 2026-06-09 14:19:00 Almanya ve Fransa ortak savaş uçağı projesini iptal etti 2026-06-09 12:50:00 Hindistan tarihinde bir ilk: Doğum oranları geriledi 2026-06-09 12:10:00 Tarihi görevde geri sayım: NASA Artemis 3 astronotlarını açıklıyor 2026-06-09 12:04:00 ABD, Dünya Kupası hakeminin ülkeye girişine izin vermedi 2026-06-09 11:29:00