Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
UBP'de itirazlar reddedildi, karar açıklandı Karaoğulları “Türkiye’den öğretmen görevlendirmesine son verilmeli” Erhürman-Hristodulidis görüşmesinin saati değişti Karpaz istikametinden, İskele istikametine gidecek sürücülerin dikkatine Çayırova ve Gönyeli'de trafik kazası: Motosiklet sürücüsü yaralandı, ehliyetsiz sürücü tutuklandı Nöbetçi eczaneler (26 Ekim 2026) Hristodulidis “Kapalı Maraş önerisi halen masada” ENI ile Güney Kıbrıs arasında "Kronos" yatağıyla ilgili anlaşma imzalandı Brent petrol 109,58 dolardan işlem görüyor Göçmenköy Avcılık ve Atıcılık Birliği, av sezonu öncesi dayanışma etkinliği düzenledi Cevdet Yılmaz’dan Üstel ile görüşmesine ilişkin açıklama "Verimli bir görüşme gerçekleştirdik" Değirmenlik-Girne-Esentepe güzergâhında trafik kontrollü sağlanacak Çeler “Parti içi demokrasi, hukukun üstünlüğü ve halkın iradesine saygı siyasi yaşamın vazgeçilmez ilkeleridir” Güç-Sen kadın üyelerinden "Meme Kanseri Farkındalığı" için pembe destek Başbakan Üstel, Cevdet Yılmaz ile bir araya geldi Merkez Bankası “TC’deki soruşturmalar kapsamında alınan kararların ülkemizdeki bankaların faaliyetleri ile doğrudan bir ilişkisi yok” Başbakan Üstel, Hakan Fidan ile görüştü Kütahya'da yaklaşık 4 bin yıllık pati izleri bulundu Türkiye Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral istifa etti Evrensel Hasta Hakları Derneği "Hasta hakları yasal güvenceye alınmalı" UBP'de itirazlar reddedildi, karar açıklandı Karaoğulları “Türkiye’den öğretmen görevlendirmesine son verilmeli” Erhürman-Hristodulidis görüşmesinin saati değişti Karpaz istikametinden, İskele istikametine gidecek sürücülerin dikkatine Çayırova ve Gönyeli'de trafik kazası: Motosiklet sürücüsü yaralandı, ehliyetsiz sürücü tutuklandı Nöbetçi eczaneler (26 Ekim 2026) Hristodulidis “Kapalı Maraş önerisi halen masada” ENI ile Güney Kıbrıs arasında "Kronos" yatağıyla ilgili anlaşma imzalandı Brent petrol 109,58 dolardan işlem görüyor Göçmenköy Avcılık ve Atıcılık Birliği, av sezonu öncesi dayanışma etkinliği düzenledi Cevdet Yılmaz’dan Üstel ile görüşmesine ilişkin açıklama "Verimli bir görüşme gerçekleştirdik" Değirmenlik-Girne-Esentepe güzergâhında trafik kontrollü sağlanacak Çeler “Parti içi demokrasi, hukukun üstünlüğü ve halkın iradesine saygı siyasi yaşamın vazgeçilmez ilkeleridir” Güç-Sen kadın üyelerinden "Meme Kanseri Farkındalığı" için pembe destek Başbakan Üstel, Cevdet Yılmaz ile bir araya geldi Merkez Bankası “TC’deki soruşturmalar kapsamında alınan kararların ülkemizdeki bankaların faaliyetleri ile doğrudan bir ilişkisi yok” Başbakan Üstel, Hakan Fidan ile görüştü Kütahya'da yaklaşık 4 bin yıllık pati izleri bulundu Türkiye Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral istifa etti Evrensel Hasta Hakları Derneği "Hasta hakları yasal güvenceye alınmalı"
Dolar —
Euro —
Sterlin —
Reklam

Uluslararası Kuzey Kıbrıs Müzik Festivali Hüseyin Altan Jazz Manouche Project Konseri ile devam edecek

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Uluslararası Kuzey Kıbrıs Müzik Festivali Hüseyin Altan Jazz Manouche Project Konseri ile devam edecek
Reklam

Kuzey Kıbrıs Müzik Derneği'nin, Turizm ve Kültür Bakanlığı, Deniz Plaza, Rocks Hotel, Bellapais Gardens, Kybele ve Huzur Ağaç katkılarıyla 22.sini gerçekleştirdiği Uluslararası Kuzey Kıbrıs Müzik Festivali 30 Eylül Pazartesi akşamı Hüseyin Altan Jazz Manouche Project Konseri ile devam edecek. Kuzey Kıbrıs Müzik Derneği’ndenb yapılan açıklamaya göre, Bellapais Manastırı’ nda pazartesi akşamı saat 20.30’ da yer alacak Hüseyin Altan Jazz Manouche Project Konseri’ nde KKTC’nin önemli müzisyenleri ve Türkiye’ den bu proje için gelecek olan müzisyenler; Hüseyin Altan (guitar & vocal), Kadir Evre (guitar), Erhan Erbelger (guitar), Volkan Topakoğlu (double bass), Uğur Güçlü (drums), Ersen Sururi. (viola,) Cahit Kutrafalı (electric bass), Atakan Sarı (piano) ve Erkan Erzurumlu (guitar) Gipsy Jazz müziğinin en güzel örneklerini yorumlayacak. Konserlerin biletlerine Deniz Plazalardan, Bellapais Manastırı Bilet Ofisinden ve Online olarak Biletfest.com ile Gisekibris.com’dan ulaşılabilecek. Kıbrıs, Türkiye, Rusya, Ukrayna, Belarus, Amerika, Almanya, İngiltere, İtalya, Fransa, İsviçre, Polonya, Tataristan ve Azerbaycan'dan sanatçıların yer alacağı 22. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Müzik Festivali' nin programı şöyle: “30 Eylül Hüseyin Altan Jazz Manouche Project; 2 Ekim Arman Ratip Piyano Resitali; 5 Ekim Tatiana Stupak Piyano Resitali; 7 Ekim Nihat Ağdaç-Thomas Isaac-Emil Duncumb Trio; 10 Ekim Soprano Burcu Uyar & Tenor Massimiliano Pisapia, Achille Lampo, Piyano; 12 Ekim Rauf Kasımov Piyano Resitali; 14 Ekim Lelya Bayramoğulları & Tutu Aydınoğlu Flüt - Piyano Resitali; 16 Ekim 3 Basses Konseri; 18 Ekim KKTC CSO Konseri; 22 Ekim Mağusa Kent Orkestrası & Burcu Durmaz; 24 Ekim Alexa Rodrian & Jens Fischer Rodrian; 31 Ekim Fazıl Say Piyano Resitali ; 1 Kasım Ian Maksin & Taliya Hafız; 4 Kasım Magnetic Faces Trio; 7 Kasım 3 Tenor Konseri ; 9 Kasım Genç Piyanistler Resitali; 13 Kasım Anastasiia Andrievskaya Piyano Resitali; 16 Kasım LBO & Erkan Dağlı-Katie Economidou Konseri.”

Benzer haberler

Featured
UBP'de itirazlar reddedildi, karar açıklandı 26 Eki 2026 18:31 Karaoğulları “Türkiye’den öğretmen görevlendirmesine son verilmeli” 26 Eki 2026 17:59 Erhürman-Hristodulidis görüşmesinin saati değişti 26 Eki 2026 17:51 Çayırova ve Gönyeli'de trafik kazası: Motosiklet sürücüsü yaralandı, ehliyetsiz sürücü tutuklandı 26 Eki 2026 17:22 Nöbetçi eczaneler (26 Ekim 2026) 26 Eki 2026 17:08 Hristodulidis “Kapalı Maraş önerisi halen masada” 26 Eki 2026 16:03 ENI ile Güney Kıbrıs arasında "Kronos" yatağıyla ilgili anlaşma imzalandı 26 Eki 2026 15:51 Brent petrol 109,58 dolardan işlem görüyor 26 Eki 2026 15:33 Göçmenköy Avcılık ve Atıcılık Birliği, av sezonu öncesi dayanışma etkinliği düzenledi 26 Eki 2026 15:25