Uluslararası Kısa Film Festivali başlıyor
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Bu yıl 1.’si gerçekleşecek olan SİNEVİZYON Uluslararası Kısa Film Festivali 11 Eylül'de yapılacak.
Kıbrıs Türk Sinema Televizyon Derneği'nden (SİNEVİZYON) yapılan açıklamaya göre, festivalin amacı uluslararası yönetmenlerin kendi hikaye anlatma biçimini keşfetmek ve bu hedeften yola çıkarak ülkemizdeki sinema severlere farklı kültür ve dillerin yol haritasını ortaya koymak.
Dünyanın farklı ülkelerinden getirilecek olan, genç yönetmenlerin ilk filmleri ve birçok uluslararası festivalde kendini kanıtlamış filmler Çarşamba akşamı saat 17:00 - 21:00 saatleri arasında Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi'nde izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.
Ülkemizin kendine ait bir film festivali olması ve sinemanın gelişmesi aynı zamanda da film festivalleri kültürünü geliştirmek için bu yıl ilkini organize ettiği kısa film gecesine girişler ücretsiz olup tüm halkımız davetlidir.
Benzer haberler
Featured
Trump "Netanyahu'ya çok sinirlendim"
Anlaşma beklenirken İsrail Lübnan'ı vurdu
10.Sinde Ralli Sprintte zafer Bozalanlar-Evrensel ikilisinin
Tayland Prensesi son yolculuğuna uğurlandı
Minik öğrenciler öğrenim yılının son konserini verdi
ABD’ye ait savaş uçağı Washington'da düştü
İran'dan anlaşma açıklaması "Nükleer faaliyetler genişlemeyecek, yaptırım uygulanmayacak"
YDÜ'de yapay zeka, dijital iyi oluş ve eğitimde dönüşüm konuları konuşuldu
KKTC Beşiktaşlılar Derneği’nde başkan Mustafa Taş oldu


