UBP Genel Merkezi’ndeki toplantıya Arıklı da katıldı

Voice Kıbrıs Haber
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın hükümeti kurma görevi verdiği Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkan Vekili Ersan Saner'in çalışmaları bugün de sürdü.
Saner, Meclis Grubuyla gerçekleştirdiği 5 saatlik toplantının ardından hükümet görüşmeleri için oluşturulan heyetle UBP Genel Merkezi’nde bir araya geldi. Yaklaşık 3,5 saat süren değerlendirme 19.00 sıralarında sona erdi. Toplantı sonrasında herhangi bir açıklama yapılmadı.
UBP Genel Merkezi’ndeki toplantıya, bir süreliğine Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Genel Başkanı Erhan Arıklı’nın da katıldığı öğrenildi.
2 Mayıs 2019 tarihinde kurulan UBP-HP koalisyon hükümeti 6 Ekim 2020’de HP’nin koalisyondan çekilmesiyle bozulmuştu.
UBP Genel Başkan Vekili Hamza Ersan Saner, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın hükümeti kurma görevini verdiği 7 Kasım’dan beri siyasi parti başkan ve heyetleriyle birçok görüşme gerçekleştirdi.
(TAK)
Benzer haberler
Featured
Bugün hava nasıl olacak? (13 Eylül 2026)
Batı Nil virüsüne karşı tavuklar erken uyarı sistemi olarak kullanılıyor
Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nde Ebola salgınında vaka sayısı 7 bini aştı
Belçika’da cezaevlerindeki "aşırı doluluk" krizi büyüyor
Fed, güçlenen faiz artışı beklentileriyle gelecek haftaki toplantısına hazırlanıyor
Alayköy Sanayi Bölgesi'nde korkunç cinayet: 35 yaşındaki kadın hayatını kaybetti!
Sezonun en büyük rallisinde 2.günün lideri Bozalanlar-Evrensel ikilisi
Dışişleri Bakanlığı "ABD Yönetimi’nin aldığı bu karardan derin üzüntü duyduk"
Akansoy "Bu ülkede hukuku ve adaleti tesis etmek zorundayız"


