Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
İncirli "Lafla peynir gemisi yürümez" Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi, 3 yasa tasarısını Genel Kurul’a sevk etti Arıklı "Siz konuşmaya, vatandaş çile çekmeye devam etsin" Sivil Havacılık Değişiklik Yasa Tasarısı onaylanarak Genel Kurula sevk edildi Nöbetçi eczaneler (29 Haziran 2026) GençKültür dijital kültür platformu tanıtıldı Zorlu "KKTC’yi, başta Türk dünyası olmak üzere bütün dünyaya yeniden anlatalım” Son bir haftada 19 yangın! Gençlik Dairesi yeni kamp liderlerine "Temel Lider Eğitim Kursu" verdi İncirli “Genel Kurul ve Komite çalışmalarını mizaha çevirdiniz” Startups4Peace 2026 için başvurular başladı Özersay "Bu fatura üç siyasi partinin üçüne de aittir" Asgari Ücret Saptama Komisyonu yarın toplanacak Üstel “Kıbrıs’ta iki devlet gerçeği artık kabul edilmeli” Meclis toplandı: Genel Kurul, yasama gündemli son toplantısını yapıyor Kallas, Kos ve Brunner yarın Türkiye’yi ziyaret edecek Arhun “KKTC, asgari ücret toplumuna dönüşme yolunda” Borsa'da açığa satış yasağı kalktı Maliye ve Çalışma bakanlıklarıyla YDÜ arasında sağlık protokolü imzalandı Emin Mutlu için çok acil kan ve trombosit donörü aranıyor! İncirli "Lafla peynir gemisi yürümez" Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi, 3 yasa tasarısını Genel Kurul’a sevk etti Arıklı "Siz konuşmaya, vatandaş çile çekmeye devam etsin" Sivil Havacılık Değişiklik Yasa Tasarısı onaylanarak Genel Kurula sevk edildi Nöbetçi eczaneler (29 Haziran 2026) GençKültür dijital kültür platformu tanıtıldı Zorlu "KKTC’yi, başta Türk dünyası olmak üzere bütün dünyaya yeniden anlatalım” Son bir haftada 19 yangın! Gençlik Dairesi yeni kamp liderlerine "Temel Lider Eğitim Kursu" verdi İncirli “Genel Kurul ve Komite çalışmalarını mizaha çevirdiniz” Startups4Peace 2026 için başvurular başladı Özersay "Bu fatura üç siyasi partinin üçüne de aittir" Asgari Ücret Saptama Komisyonu yarın toplanacak Üstel “Kıbrıs’ta iki devlet gerçeği artık kabul edilmeli” Meclis toplandı: Genel Kurul, yasama gündemli son toplantısını yapıyor Kallas, Kos ve Brunner yarın Türkiye’yi ziyaret edecek Arhun “KKTC, asgari ücret toplumuna dönüşme yolunda” Borsa'da açığa satış yasağı kalktı Maliye ve Çalışma bakanlıklarıyla YDÜ arasında sağlık protokolü imzalandı Emin Mutlu için çok acil kan ve trombosit donörü aranıyor!
Dolar
Euro
Sterlin

Türkiye’nin Suriye operasyonu Rum basınının manşetlerinde

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Türkiye’nin Suriye operasyonu Rum basınının manşetlerinde

Türkiye’nin Suriye’ye başlattığı askeri operasyon Rum basınının manşetlerinde de geniş yer buldu.

Gazeteler, Türkiye’nin Suriye’ye gerçekleştirdiği “Barış Pınarı Harekatı”nı “işgal eylemi” şeklinde nitelendirerek şu başlıklarla yansıttılar: Alithia gazetesi: “Alaturka Barış Pınarı – Türkiye İyi Bildiğini Tekrarlıyor – Yeniden Suriye’yi İşgal Etti”. Fileleftheros: “Kuzey Suriye’ye Barbar Türk İşgali”. Politis: “Trump ve Putin’den Tahammül ve Onay”. Haravgi: “Suriye’de Yeniden Kan Akışı”. (TAK)

Benzer haberler

Featured
İncirli "Lafla peynir gemisi yürümez" 2026-06-29 18:21:05 Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi, 3 yasa tasarısını Genel Kurul’a sevk etti 2026-06-29 18:14:48 Arıklı "Siz konuşmaya, vatandaş çile çekmeye devam etsin" 2026-06-29 17:32:22 Sivil Havacılık Değişiklik Yasa Tasarısı onaylanarak Genel Kurula sevk edildi 2026-06-29 17:22:28 Nöbetçi eczaneler (29 Haziran 2026) 2026-06-29 17:01:04 Zorlu "KKTC’yi, başta Türk dünyası olmak üzere bütün dünyaya yeniden anlatalım” 2026-06-29 16:07:12 Son bir haftada 19 yangın! 2026-06-29 16:03:04 Gençlik Dairesi yeni kamp liderlerine "Temel Lider Eğitim Kursu" verdi 2026-06-29 16:00:38 İncirli “Genel Kurul ve Komite çalışmalarını mizaha çevirdiniz” 2026-06-29 15:46:29