Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
BBC tasarruf için 2 kanal ve 1 radyoyu kapatıp bazı çalışanları işten çıkaracağını duyurdu Whakaari Yanardağı'nın alarm seviyesi yükseltildi İngiltere'de hükümetin hataları nedeniyle COVID-19'un bakım evlerinde hızla yayıldığı rapor edildi Döviz piyasalarında günün son rakamları (21 Ekim 2026) Dünya kritik eşiği aşmak üzere Ultra işlenmiş gıdalar beyin damarlarına sessizce zarar veriyor Brezilya'dan Meta'ya 24 saat süre Borsa günü yüzde 1,87 değer kaybederek tamamladı Paris ve Lyon'da kısmi sokağa çıkma yasağı 1 gün uzatıldı DAÜ ile Ramadan Cemil İşletmeleri arasında iş birliği protokolü Fransa'da hafta sonu yapılacak olan gösteriler yasaklandı Akçın “Üstel, ödemelerin ekim ayının ilk haftasında yapılacağı sözünü vermişti, ödemeler hala yapılmadı” KIB-TEK borçlarına yapılandırma ABD'nin 1 trilyon doları aşan faiz faturası bütçeyi zorluyor Erdoğan "Libya’nın deniz yetki muhtırasını onaylaması hayırlı olsun" Meteoroloji Dairesi son tahminlerini açıkladı: İki gün sabah saatleri sis bekleniyor Hafter "Türkiye ile ilişkilerimizin geliştirilmesi, bölge ve Akdeniz ülkeleriyle işbirliğine yönelik daha geniş bir vizyonun parçasıdır" KTOEÖS yarın Girne merkez ve çevre okullarında öğleden sonra grevde olacak CTP, sağlık alanında dönüşümü sağlayacak politikalarını paylaştı Nöbetçi eczaneler (21 Ekim 2026) BBC tasarruf için 2 kanal ve 1 radyoyu kapatıp bazı çalışanları işten çıkaracağını duyurdu Whakaari Yanardağı'nın alarm seviyesi yükseltildi İngiltere'de hükümetin hataları nedeniyle COVID-19'un bakım evlerinde hızla yayıldığı rapor edildi Döviz piyasalarında günün son rakamları (21 Ekim 2026) Dünya kritik eşiği aşmak üzere Ultra işlenmiş gıdalar beyin damarlarına sessizce zarar veriyor Brezilya'dan Meta'ya 24 saat süre Borsa günü yüzde 1,87 değer kaybederek tamamladı Paris ve Lyon'da kısmi sokağa çıkma yasağı 1 gün uzatıldı DAÜ ile Ramadan Cemil İşletmeleri arasında iş birliği protokolü Fransa'da hafta sonu yapılacak olan gösteriler yasaklandı Akçın “Üstel, ödemelerin ekim ayının ilk haftasında yapılacağı sözünü vermişti, ödemeler hala yapılmadı” KIB-TEK borçlarına yapılandırma ABD'nin 1 trilyon doları aşan faiz faturası bütçeyi zorluyor Erdoğan "Libya’nın deniz yetki muhtırasını onaylaması hayırlı olsun" Meteoroloji Dairesi son tahminlerini açıkladı: İki gün sabah saatleri sis bekleniyor Hafter "Türkiye ile ilişkilerimizin geliştirilmesi, bölge ve Akdeniz ülkeleriyle işbirliğine yönelik daha geniş bir vizyonun parçasıdır" KTOEÖS yarın Girne merkez ve çevre okullarında öğleden sonra grevde olacak CTP, sağlık alanında dönüşümü sağlayacak politikalarını paylaştı Nöbetçi eczaneler (21 Ekim 2026)
Dolar —
Euro —
Sterlin —
Reklam

"Türkiye’den görevli gelen öğretmenin ataması geri çekildi"

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
"Türkiye’den görevli gelen öğretmenin ataması geri çekildi"
Reklam

Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, BRT’de ‘17. Saat’ programına katılarak Türkiye’den gelen ve KKTC’de görev yapan Özel Eğitim Rehber öğretmeninin yayınladığı videoda Kıbrıs Türk Halkı ile ilgili söyledikleri üzerine gerekli girişimlerin yapıldığını ve buradaki görevine son verildiğini açıkladı.

“KKTC’DEKİ GÖREV ATAMASI GERİ ÇEKİLMİŞTİR”

İşte Bakan Çavuşoğlu’nun söyledikleri;

“Bu konuyu kamuoyu ile paylaşmayarak, zaten kamuoyunda bahse konu öğretmen ile ilgili ciddi bir tartışma oldu. Biz bu konu gündemimize geldiği zaman ilk önce ilgili öğretmenin ders programını iptal ettik ve sınıfa girmesini durdurduk. Devamında da gerekli Türkiye ile prosedürü başlattık. Ve bu prosedür sonucunu vermiştir. İlgili öğretmenin KKTC’deki görev ataması geri çekilmiştir. KKTC ile ilişiği kesilmiştir. Bu konuda kapanmıştır. Buraya gelen her görevli KKTC halkına, çocuklarına, tek millet oluşumuza hizmet etmekle görevlidir. Dolayısıyla bu kapsamın dışında herhangi bir davranışı olacaksa biz buna kesinlikle hiçbir şekilde müsaade etmeyeceğiz. Bilinmesini isterim ki! bu bilgiler de sağlıklı bir şekilde gerektiği zaman verilmelidir. Yaptığımız da budur”

Benzer haberler

Featured
BBC tasarruf için 2 kanal ve 1 radyoyu kapatıp bazı çalışanları işten çıkaracağını duyurdu 21 Eki 2026 22:05 Whakaari Yanardağı'nın alarm seviyesi yükseltildi 21 Eki 2026 22:00 İngiltere'de hükümetin hataları nedeniyle COVID-19'un bakım evlerinde hızla yayıldığı rapor edildi 21 Eki 2026 21:53 Döviz piyasalarında günün son rakamları (21 Ekim 2026) 21 Eki 2026 21:43 Dünya kritik eşiği aşmak üzere 21 Eki 2026 21:38 Ultra işlenmiş gıdalar beyin damarlarına sessizce zarar veriyor 21 Eki 2026 21:33 Brezilya'dan Meta'ya 24 saat süre 21 Eki 2026 21:26 Borsa günü yüzde 1,87 değer kaybederek tamamladı 21 Eki 2026 20:17 Paris ve Lyon'da kısmi sokağa çıkma yasağı 1 gün uzatıldı 21 Eki 2026 19:59