Türkiye'de kene kabusu devam ediyor

Voice Kıbrıs Haber
Sivas'ta kene kabusu sürüyor. Vücuduna yapışan keneyi sağlık kuruluşunda çıkartmasına rağmen, yakalandığı Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) sonucu bir kişi daha hayatını kaybetti.
Sivas'ta kene kabusu sürüyor. Bu yıl mart ayından itibaren kene yapışması sonucu ortaya çıkan KKKA nedeniyle ölenlerin sayısı 11'e yükseldi.Son olarak Sivas Merkez ilçeye bağlı Gülpinar köyünde ikamet eden H.A (59) kurtarılamayarak vefat etti.
Hayvancılıkla uğraşan H.A'nın 1 ay önce omzuna yapışan keneyi bir sağlık kuruluşunda çıkarttırdığı, ancak daha sonra rahatsızlandığı öğrenildi. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'nde KKKA tanısı konulan H.A, 1 ay süren tedaviye cevap veremedi ve geçtiğimiz gün vefat etti.
H.A'nın 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. H.A'nın cenazesi bugün hastane morgundan ailesine teslim edildi.
Benzer haberler
Featured
Özdenefe “AP, Kıbrıslı Türk kadınları ve adadaki gerçekliği yok saydı”
Sağlık Bakanlığı "Cezaevinde menenjit paniği yaşandığı yönündeki haberler gerçeği yansıtmıyor"
Petrol fiyatları güne yüzde 0,47 azalarak başladı
ABD, İran'a başlattığı son saldırı dalgasını bitirdi
Borsa güne 0,36 düşüşle başladı
Afrika'da 400 milyondan fazla kişi içme suyuna erişemiyor
Yunanistan'da polise karşı binlerce kişi eylem yaptı
Fed "ABD'de ekonomik faaliyet hafifle orta hızda arttı"
İran "ABD'nin bölgedeki saldırı altyapısını yok etmeye odaklanmış durumdayız"



