Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Döviz kurlarında son durum (19 Ekim 2026) Bugün hava nasıl olacak? (19 Ekim 2026) Endonezya'yı saran orman yangınlarında orangutanları kurtarmak için zamanla yarış ABD Dışişleri Bakanı Rubio’dan Rusya yaptırımları için "60 gün" vurgusu 2026 Orionid meteor yağmuru için geri sayım: Görsel şölen geliyor İstanbul'daki sel faciasında can kaybı 5'e yükseldi Filistin Devlet Başkanı Güney Kıbrıs’a gidiyor KTOEÖS, yarın öğleden sonra Girne bölgesindeki okullarda grev yapacak Türkiye’de öğrenim gören Kıbrıslı Türk Üniversite Öğrencileri buluşması gerçekleştirildi Çeler “TDP Meclis’te de hükümette de olacak” Gazimağusa'da bazı bölgelere 6 saat elektrik verilemeyecek Güney Kıbrıs’ın Schengen üyeliğinde 3 yıldır ilerleme sağlanamadı Üstel “Erken emeklilik imkan dahilinde olsaydı, biz onu hayata geçirmiş olurduk” Guterres’ten Erhürman’ın mektubuna yanıt "Güven tesisini engelleyen eylemler cesaret kırıcı ve çağrılarıma ters" TDP’de Aday Sıralama Kurultayı başladı Güney Kıbrıs, Mari ve Baf’taki askeri üsleri genişletiyor İncirli "Barış siyasi bir hedefin ötesinde, toplumların birbirine güven duyabilmesidir" Green Pedal’dan yol güvenliği çağrısı “Yollardaki ihmaller can yakıyor” Serdaroğlu "Personel yetersizliği ve sorunlar artık görmezden gelinemeyecek vaziyette" Dericioğlu "Menapozda hissedilen ağrı, kadınların hayatını sınırlandırmamalı" Döviz kurlarında son durum (19 Ekim 2026) Bugün hava nasıl olacak? (19 Ekim 2026) Endonezya'yı saran orman yangınlarında orangutanları kurtarmak için zamanla yarış ABD Dışişleri Bakanı Rubio’dan Rusya yaptırımları için "60 gün" vurgusu 2026 Orionid meteor yağmuru için geri sayım: Görsel şölen geliyor İstanbul'daki sel faciasında can kaybı 5'e yükseldi Filistin Devlet Başkanı Güney Kıbrıs’a gidiyor KTOEÖS, yarın öğleden sonra Girne bölgesindeki okullarda grev yapacak Türkiye’de öğrenim gören Kıbrıslı Türk Üniversite Öğrencileri buluşması gerçekleştirildi Çeler “TDP Meclis’te de hükümette de olacak” Gazimağusa'da bazı bölgelere 6 saat elektrik verilemeyecek Güney Kıbrıs’ın Schengen üyeliğinde 3 yıldır ilerleme sağlanamadı Üstel “Erken emeklilik imkan dahilinde olsaydı, biz onu hayata geçirmiş olurduk” Guterres’ten Erhürman’ın mektubuna yanıt "Güven tesisini engelleyen eylemler cesaret kırıcı ve çağrılarıma ters" TDP’de Aday Sıralama Kurultayı başladı Güney Kıbrıs, Mari ve Baf’taki askeri üsleri genişletiyor İncirli "Barış siyasi bir hedefin ötesinde, toplumların birbirine güven duyabilmesidir" Green Pedal’dan yol güvenliği çağrısı “Yollardaki ihmaller can yakıyor” Serdaroğlu "Personel yetersizliği ve sorunlar artık görmezden gelinemeyecek vaziyette" Dericioğlu "Menapozda hissedilen ağrı, kadınların hayatını sınırlandırmamalı"
Dolar —
Euro —
Sterlin —

Türkiye'de 98 can kaybı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Türkiye'de 98 can kaybı
Reklam

Türkiye Sağlık Bakanı Koca son 24 saatte Türkiye'de 98 kişinin daha corona virüs nedeniyle hayatını kaybettiğini açıkladı. Toplam can kaybı sayısı 1006'ya yükselirken vaka sayısı da 47 bin 29 oldu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Koronavirüs Bilim Kurulu'yla yaptığı toplantının ardından basın açıklamasında bulunuyor. Bakan Koca Türkiye'deki corona virüs salgınına ilişkin son rakamları da açıkladı. Fahrettin Koca'nın açıklamalarından satır başları; Türkiye'nin toplam sağlık personeli sayısı 1 milyon 61 bin 635'tir. Bunun 165 bin 363'ü doktor, 204 bin 969'u hemşiredir.
2 bin 423 hastamız iyileşip taburcu edildi. Sağlık ordusunun kararlılığına güvenin. Corona virüs aradığı temas ortamını bulursa size kolayca bulaşacaktır. Taşıyıcılardan biri siz olabilirsiniz. Sosyal hareketliliği asgariye indirin, bana bir şey olmaz düşüncesine kapılmayın. Bu düşünce tehlikelidir. Kuralları tavizsiz uygularsak hastalığın yeni kişilere bulaşmasını önleyeceğiz, azaltacağız. Salgına karşı verdiğimiz savaşta Meclis'imizden bir kalkan istiyorum. Hastalıkla Türkiye'nin bütün şehirlerinde mücadele ettiğimiz bir aşamadayız. Vatandaşlarımız herhangi bir eczaneye giderek bu dönemde 5 maskesini alabilecek. Bugün itibarıyla toplam test sayısı 307 bin 210'a, toplam vaka sayısı ise 47 bin 029'a ulaştı. Türkiye'de vaka sayısına göre ölüm oranı yüzde 2,15'tir. Nüfusu 10 milyonu aşan ülkeler arasında 12. sıradayız. Bilim Kurulu'nın tavsiye niteleliğindeki kararları uygulandı. Türkiye olarak, erkenden kullanmaya başladığımız ilaçların faydasından her geçen gün daha fazla emin olduğumuzu söyleyebilirim. (NTV)

Benzer haberler

Featured
Döviz kurlarında son durum (19 Ekim 2026) 19 Eki 2026 08:29 Bugün hava nasıl olacak? (19 Ekim 2026) 19 Eki 2026 08:15 Endonezya'yı saran orman yangınlarında orangutanları kurtarmak için zamanla yarış 18 Eki 2026 20:51 ABD Dışişleri Bakanı Rubio’dan Rusya yaptırımları için "60 gün" vurgusu 18 Eki 2026 20:36 2026 Orionid meteor yağmuru için geri sayım: Görsel şölen geliyor 18 Eki 2026 20:23 İstanbul'daki sel faciasında can kaybı 5'e yükseldi 18 Eki 2026 19:46 Filistin Devlet Başkanı Güney Kıbrıs’a gidiyor 18 Eki 2026 19:35 KTOEÖS, yarın öğleden sonra Girne bölgesindeki okullarda grev yapacak 18 Eki 2026 18:58 Türkiye’de öğrenim gören Kıbrıslı Türk Üniversite Öğrencileri buluşması gerçekleştirildi 18 Eki 2026 18:55