Türkiye'de 24 binin üzerinde vaka!

Voice Kıbrıs Haber
Türkiye'de son 24 saatte 333 bin 196 Kovid-19 testi yapıldı, 24 bin 614 kişinin testi pozitif çıktı, 115 kişi yaşamını yitirdi.
Sağlık Bakanlığı, Günlük Koronavirüs Tablosu'nu "covid19.saglik.gov.tr" sitesinden paylaştı.
Buna göre, son 24 saatte 333 bin 196 Kovid-19 testi yapıldı, 24 bin 614 kişinin testi pozitif çıktı, 115 kişi yaşamını yitirdi, iyileşenlerin sayısı ise 30 bin 553 oldu.
18 yaş üstü nüfusta ikinci doz aşı uygulananların oranı yüzde 85,24, birinci doz aşı yapılanların oranı yüzde 93,02 olarak kayıtlara geçti.
Türkiye'de bugüne kadar uygulanan aşı miktarı 146 milyon 304 bin 93 doza yükseldi.
18 yaş üstünde en az iki doz aşı yaptıranların oranının en yüksek olduğu 10 il Osmaniye, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Zonguldak ve Manisa oldu.
En az iki doz aşı uygulananların oranının en düşük olduğu iller ise Şanlıurfa, Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ olarak sıralandı.
Benzer haberler
Featured
Çipras “Kıbrıs’ın, egemenlik haklarını savunabilmesi için desteklenmesi şart”
Sıcak hava ve sıvı kaybı romatizma şikayetlerini şiddetlendirebiliyor
Rahvancıoğlu “Halkın gündemi geçim, rejim partilerinin ise seçim”
Avrupa Müzik Günü açık hava konseriyle kutlanacak
Vietnam'da kesilmek üzere çalınan yüzlerce kedi kurtarıldı
Kazakistan’dan KŞK’ya ilk mali katkı: 10 bin dolar bağış
Messi, Arjantin galibiyetinde hat-trick yaparak Dünya Kupası gol rekorunu egale etti
Gönyeli-Alayköy Belediyesi, Master Planı Projesi başlangıç toplantısını gerçekleştirdi
Yapay zeka dolandırıcılığı geçen yıl dünyaya 442 milyar dolar kaybettirdi


