Türkiye ilk mağlubiyetini aldı

Voice Kıbrıs Haber
2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ikinci maçında Türkiye, Portekiz'e 3-0 mağlup olarak son 16 şansını son maça bıraktı.
EURO 2024 F Grubu ikinci maçında Türkiye, Portekiz'e 3-0 mağlup oldu.
Portekiz, 21. dakikada Bernardo Silva'nın golüyle 1-0 öne geçti. 28. dakikada Samet Akaydin'in geri pasında kaleci Altay Bayındır ile anlaşmazlık yaşaması sonucunda topu kendi ağlarına gönderdi ve fark 2'ye çıktı.
Portekiz 56. dakikada Bruno Fernandes ile skoru 3-0'a getirdi ve maçın sonucunu da belirlemiş oldu.
ABDÜLKERİM CEZALI
Kart sınırında bulunan Abdülkerim Bardakcı, 25. dakikada gördüğü sarı karttan dolayı Çekya maçında cezalı duruma düştü.
20 YIL SONRA İLK
Türkiye (3 sarı kart) - (2 sarı kart) Portekiz, EURO 2004'ten (5; Yunanistan - İspanya) bu yana ilk yarısında en fazla sarı kart çıkan Avrupa Şampiyonası maçı oldu.
RONALDO EN ÇOK ASİST YAPAN OYUNCU
Avrupa Şampiyonası tarihinin en golcü oyuncusu olan Cristiano Ronaldo (14), 1968'den bu yana en fazla asist yapan isim konumunda yer alıyor. (7)
PORTEKİZ GARANTİLEDİ
Portekiz bu sonuçla birlikte gruptaki puanını 6'ya yükselterek liderliği Türkiye'den devraldı ve son 16 turunu garantiledi.
Benzer haberler
Dünya
ABD, Texas'ta meydana gelen kazanın ardından tüm Apache helikopter eğitim uçuşlarını askıya aldı
EasyJet'in Fransa'daki kabin çalışanları greve gitti
Fransa'da aşırı sıcak ve yangınlar sürerken, Macron'un tatil fotoğrafı siyasetçilerin tepkisini çekti
Ünlü hastane, hastalarına ilaçları drone ile ulaştıracak
Trump'ın sağ kolu aniden istifa etti: "Hazırlıksız yakalandı, kimseyi bulamıyor"
Kudüs'te yaz ortasında alışılmadık yağışlar sele neden oldu
Küflü duşlar ve erzak krizi ABD'yi karıştırdı: Lincoln uçak gemisi eve dönüyor
Güney Kore lideri Lee, Kuzey Kore ile gerilimi sona erdirmek istediğini söyledi
Bir sonraki güneş tutulması 1 yıl sonra gerçekleşecek


