Türk ve Rum restoran işletmecileri bir araya geldi
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Kıbrıs Rum Restoran ve Eğlence Sektörü Birliği (Pasika) yetkilileri Phanos Levendis ve YannosYioannou önceki gün Restorancılar Birliği’nin (Res-Bir) yeni yönetimine nezaket ziyaretinde bulunarak başarı dileğinde bulundu.
Res-Bir’den yapılan açıklamaya göre, Res-Bir Başkanı Salih Kayım, yönetim kurulu temsilcileri ve bazı birlik üyelerinin de yer aldığı görüşmede, Kıbrıs’ta restoran, taverna, bar, bistro, diskotek gibi eğlence mekânı işletenlerin karşılaşabileceği ortak sorunların neler olduğunun saptanması, bunların birlikte çözümü yönünde ortak girişimler başlatılabilmesine ilişkin konular ele alındı.
Konuk temsilcilerle hazırlanmakta olan Res – Bir’in yeni kuruluş yasası konusunda görüş alışverişinde bulunulan görüşmede, 2 kurum arasındaki kurumsal işbirliği çabalarının sürdürülmesine ilişkin fikir birliğine varıldı.
(TAK) Benzer haberler
Featured
Fidan "Kıbrıs meselesinde en gerçekçi çözümün, Ada'daki iki devletin yan yana var olmasından geçtiğine inanıyoruz"
Bangladeş'te dang hummasından ölenlerin sayısı 500'e yaklaşıyor
115 milyon yıllık dinozor fosilinde kana ait moleküler izler tespit edildi
OpenAI, kamuoyundan tepki gören veri merkezlerine ilişkin yeni taahhütlerini açıkladı
Döviz piyasalarında günün son rakamları (6 Kasım 2026)
Londra ve Brüksel'den kalkan 2 uçak, acil iniş yaptı
Avrupa Merkez Bankası başkanlığı için iki aday çıktı
Güney Kıbrıs fiber optik çalışmaları için NAVTEX yayınladı
24. Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları kortej yürüyüşü ile başladı




