Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Akaryakıt fiyatlarına bir ay olmadan ikinci zam! KTTB “Batı Nil Virüsü’ne karşı mücadelede sivrisinek kontrolü esas” Gemi faciasının araştırılması amacıyla Meclis'te araştırma komitesi kuruldu Cumartesi günü iki bölgeye 2 saat elektrik verilemeyecek İncirli “Bu kadar sarsıcı bir olaydan sonra her şey aynıymış gibi devam etme hakkımız yoktur” Arıklı "Limandaki kalabalık dolduruşa getirildi, ölüm üzerinden siyaset yapıldı" Barçın "Fırsatçılık kokan yasa, ülke gündemi ve yaşanılan acılar üzerine uygun değil" Karaoğulları "Türkiye'den getirilen 25 öğretmen, buradaki binlerce öğretmen adayına hakarettir" Savaşan “Karma oy sistemi suistimal edilerek ‘sektör’ oluşturuldu" Girne'de feci kaza: Otobüsün çarptığı kadın yaya yoğun bakımda! Oğuz “Sorumlu kim varsa bedelini ödeyecek” Yeditepe Üniversitesi kontenjanları için başvurular yarın başlıyor Özel, Erdoğan’a 800 bin lira tazminat ödeyecek Kimliksizler Derneği’nden Hristodulidis’e “gerçekleri söyleyin” çağrısı… Medya Etik Kurulu’nun yeni üyeleri atandı KTOEÖS’ten öğrenci taşımacılığında sistem çağrısı Seçim ve Halkoylaması (Değişiklik) Yasa Önerisi oyçokluğuyla kabul edildi Hristodulidis Herzog’u kabul etti İncirli "Seçime giderken seçim yöntemi değiştirilmez" Üstel “Üçüncü gemi pazar akşamı adada olacak” Akaryakıt fiyatlarına bir ay olmadan ikinci zam! KTTB “Batı Nil Virüsü’ne karşı mücadelede sivrisinek kontrolü esas” Gemi faciasının araştırılması amacıyla Meclis'te araştırma komitesi kuruldu Cumartesi günü iki bölgeye 2 saat elektrik verilemeyecek İncirli “Bu kadar sarsıcı bir olaydan sonra her şey aynıymış gibi devam etme hakkımız yoktur” Arıklı "Limandaki kalabalık dolduruşa getirildi, ölüm üzerinden siyaset yapıldı" Barçın "Fırsatçılık kokan yasa, ülke gündemi ve yaşanılan acılar üzerine uygun değil" Karaoğulları "Türkiye'den getirilen 25 öğretmen, buradaki binlerce öğretmen adayına hakarettir" Savaşan “Karma oy sistemi suistimal edilerek ‘sektör’ oluşturuldu" Girne'de feci kaza: Otobüsün çarptığı kadın yaya yoğun bakımda! Oğuz “Sorumlu kim varsa bedelini ödeyecek” Yeditepe Üniversitesi kontenjanları için başvurular yarın başlıyor Özel, Erdoğan’a 800 bin lira tazminat ödeyecek Kimliksizler Derneği’nden Hristodulidis’e “gerçekleri söyleyin” çağrısı… Medya Etik Kurulu’nun yeni üyeleri atandı KTOEÖS’ten öğrenci taşımacılığında sistem çağrısı Seçim ve Halkoylaması (Değişiklik) Yasa Önerisi oyçokluğuyla kabul edildi Hristodulidis Herzog’u kabul etti İncirli "Seçime giderken seçim yöntemi değiştirilmez" Üstel “Üçüncü gemi pazar akşamı adada olacak”
Dolar
Euro
Sterlin

Trafik kontrolü için durdurulan araçta uyuşturucu çıktı!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Trafik kontrolü için durdurulan araçta uyuşturucu çıktı!
Reklam

(Kamalı Haber) - Güzelyurt Polis Müdürlüğüne bağlı Trafik Şubesinde görevli polis ekibi tarafından Manisa Bulvarı Güzelyurt’ta rutin trafik kontrolü yapıldığı esnada durdurulan bir araçta yolcu olarak bulunan zanlı O.H.'nin tasarrufunda uyuşturucu madde ve zanlı M.T.D'nün üzerinde ise yeşil reçeteye tabi ilaç bulunması üzerine tutuklanan zanlılar dün mahkeme huzuruna çıkarıldı. Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Türkay Saygılı olayla ilgili bulguları aktardı. Saygılı 13 Temmuz 2024 tarihinde 19:45 raddelerinde Güzelyurt Polis Müdürlüğüne bağlı Trafik Şubesinde görevli polis ekibi tarafından Manisa Bulvarı Güzelyurt’ta rutin trafik kontrolü yapıldığı esnada kontrol amaçlı durdurulan bir araçta yapılan kontrolde araç içerisinde sağ arka koltukta yolcu olarak bulunan zanlı O.H'nin şüpheli hareketlerinden dolayı üzerinde ve tasarrufunda bulundurduğu siyah renk deriden mamul Endi Roma yazılı çantada yapılan aramada bir adet Malboro sigara paketi içerisinde yaklaşık 1 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak zapt edildiğini mahkemeye aktardı. Polis ayrıca yine aynı araçta yolcu olarak bulunan zanlı M.T.D'nin üzerinde yapılan aramada sol ön pantolon cebi içerisinde yeşil reçeteye tabi 14 adet Lyrica türü hap tespit edilerek emare olarak zapt edildiğini mahkemeye aktardı. Polis zanlıların suçüstü hali gereği tutuklandığını ve akabinde vermiş oldukları gönüllü ifadelerin teyit ve tekzip edileceğini, zanlılar üzerinde bulunan uyuşturucu olduğu düşünülen madde ile hapların analize gönderileceğini belirterek soruşturma maksatlı ilk etapta 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Mine Ozankaya zanlıların soruşturma maksatlı ilk etapta 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.  

Benzer haberler

Featured
Akaryakıt fiyatlarına bir ay olmadan ikinci zam! 10 Eyl 2026 22:32 KTTB “Batı Nil Virüsü’ne karşı mücadelede sivrisinek kontrolü esas” 10 Eyl 2026 22:21 Gemi faciasının araştırılması amacıyla Meclis'te araştırma komitesi kuruldu 10 Eyl 2026 22:18 Cumartesi günü iki bölgeye 2 saat elektrik verilemeyecek 10 Eyl 2026 22:11 İncirli “Bu kadar sarsıcı bir olaydan sonra her şey aynıymış gibi devam etme hakkımız yoktur” 10 Eyl 2026 22:08 Arıklı "Limandaki kalabalık dolduruşa getirildi, ölüm üzerinden siyaset yapıldı" 10 Eyl 2026 22:01 Barçın "Fırsatçılık kokan yasa, ülke gündemi ve yaşanılan acılar üzerine uygun değil" 10 Eyl 2026 21:55 Karaoğulları "Türkiye'den getirilen 25 öğretmen, buradaki binlerce öğretmen adayına hakarettir" 10 Eyl 2026 21:49 Savaşan “Karma oy sistemi suistimal edilerek ‘sektör’ oluşturuldu" 10 Eyl 2026 21:21