Trabzon'da 3 kırmızı kart 3 gol

Voice Kıbrıs Haber
Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor, seyircisi önünde Galatasaray'ı konuk etti. 3 kırmızı kartın çıktığı maçta 3 gol sesi geldi.
Trabzonspor, sahasında Galatasaray'ı 2-1 yenerek sarı kırmızılı ekibe Süper Lig'deki ilk yenilgisini yaşattı.
Olcay ve Feghouli atıldı
Maçın 43. dakikasında iki takım futbolcuları arasında gerginlik çıktı. Futbolcular birbirine girince Trabzon'da Olcay Şahan, Galatasaray'da ise Feghouli doğrudan kırmızı kartla oyundan atıldı.
49. dakikada N'Doye attı, Trabzonspor, Galatasaray karşısında 1-0 öne geçti. Süper Lig kariyerinde 6 golü olan Dame N'Doye, bunların 3'ünü Galatasaray'a attı.
2 değişiklik birden
53'te Galatasaray'da 2 oyuncu değişikliği birden. Gomis ve Selçuk İnan oyundan alınırken, yerine Rodrigues ve Eren Derdiyok oyuna dahil oldu.
Yusuf Yazıcı sol ayağıyla vurdu
Trabzonspor, 69. dakikada Yusuf Yazıcı ile skoru 2-0 yaptı. Gol vuruşunda top Denayer'e de çarparak ağlarla buluştu.
86. dakikada Garry Rodriguez attı sağ kanattan müthiş bir şut çıkardı ve golünü attı. Galatasaray farkı bire indirdi. 2-1
Galatasaray'da N'Diaye 90+2'de ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.90+2'de bir kırmızı daha
Alınan bu sonucun ardından Trabzonspor, puanını 12'ye çıkarttı. Galatasaray ise 23 puanda kaldı ve liderliğini sürdürdü.
Tudor'un tartışılan performansı
Galatasaray, Igor Tudor yönetiminde Başakşehir, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile oynadığı 6 maçta 1 gol attı, sadece 1 beraberlik aldı.
Benzer haberler
Spor
ABD, Dünya Kupası hakeminin ülkeye girişine izin vermedi
Aziz Yıldırım yeniden başkan seçildi "Kazanan Fenerbahçe'dir"
Ada, İzmir'de rekorunu geliştirdi ve Dünya barajına biraz daha yaklaştı
Dördüncü Geleneksel Polis Halk Koşusu yapıldı
KKTC Futbol Milli Takımı Conifa Euro 2026’da şampiyon oldu
FIFA'dan bilet iptali: Sistemi atlatıp bedavaya almışlardı
Geleneksel Polis Halk Koşusu, yarın Lefkoşa’da
Atletizm sporcularının daha iyi şartlarda çalışması için destek tam gaz devam ediyor
Ada, büyük hedeflere İzmir’de hazırlanıyor


