Töre, YÖDAK üyeliğine seçilen Prof. Dr. Cellatoğlu’na görevlendirme yazısını takdim etti

Voice Kıbrıs Haber
Cumhurbaşkanı Vekili, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Meclis’in 1 Nisan’daki oturumunda yapılan oylamada Yükseköğrenim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK) üyeliğine seçilen Prof.Dr. Akın Cellatoğlu’nu kabul ederek görevlendirme yazısını takdim etti.
Meclisten yapılan açıklamaya göre Töre, Cellatoğlu’nu göreve seçilmesinden dolayı kutlayarak görevinde başarılar diledi.
Konuşmasında, KKTC’deki üniversitelerin vazgeçilmezleri olduğunu kaydeden Töre, kaliteye ve bilimsel çalışmalara önem veren üniversiteler istediklerini söyledi.
YÖDAK üyesi Prof.Dr. Akın Cellatoğlu da konuşmasında, bilgi ve deneyimlerini görev süresi boyunca en iyi şekilde yansıtacağına olan inancını dile getirerek, Kurulu daha ileriye taşıma hedefiyle çalışacaklarını vurguladı.
Benzer haberler
Featured
Kıbrıs sorunundaki yeni 5+1 sürecine AB’nin katılımı polemiği…
Kombos "Mülkiyet sürecinin kapatılmasını engelledik"
Küresel piyasalar önümüzdeki hafta merkez bankaları haftasına giriyor
Mağusa'da ruhsatsız doktorluk ve teknisyenlik yapan 2 kişi tutuklandı!
Serdaroğlu “Asgari ücret masasının toplanması için çağrıda bulunacağız”
Lefkoşa-Gazimağusa ana yolundaki kazada sürücü tutuklandı!
Güney Kıbrıs’taki Yunan savaş uçakları ve deniz kuvvetleri varlığı kalıcılaşıyor
Tatlısu'da feci iş kazası: 37 yaşındaki işçi yoğun bakımda!
Prof. Dr. Naci Görür'den Gaziantep'teki deprem sonrası kritik uyarı


