Tomografi sonucu dehşete düşürdü

Voice Kıbrıs Haber
Hindistan'da mide ağrısıyla hastaneye başvuran ve psikolojik rahatsızlığı yüzünden çivi yuttuğu tespit edilen hastanın bağırsaklarındaki 639 adet çivi, ameliyatla çıkarıldı.
Hindistan'da psikolojik sorunları olan ve mide ağrısıyla hastaneye giden hastanın tomografisi, doktorları dehşete düşürdü. Hastanın bağırsaklarından 639 adet çivi çıkarıldı.
Mide ağrısı ve kusam şikayetiyle hastaneye gitti
Hindistan'da psikolojik sorunları olan hastanın bağırsaklarından 639 çivi çıkarıldı.Hint basınına göre, Gobargdanga bölgesinde yaşayan ve ismi açıklanmayan 48 yaşındaki kişi, mide ağrısı ve kusma şikayetiyle iki hafta önce Kalkutta Hastanesine gitti.
Tomografi sonucu dehşete düşürdü
Hastanın tomografi filminde bağırsak bölgesinde çok sayıda çivi bulunduğu tespit edildi. Ameliyata alınan hastanın bağırsaklarından 639 çivi çıkarıldı.
Ameliyatı gerçekleştiren doktor Siddhartha Biswas, çivilerin büyük bölümünün 5 santimetreden uzun olduğunu belirterek, "Hastanın durumu iyi ve gözlem altında tutuluyor. Şans eseri hastanın bağırsaklarında büyük çaplı yırtık oluşmamış.'" dedi.
Devamlı çivi yutuyordu
Doktorlar, psikolojik sorunları olan hastanın devamlı çivi yuttuğunu kaydetti.
Benzer haberler
Dünya
ABD Yüksek Mahkemesi, Trump'ın Fed yetkilisi Cook'u görevden alma girişimini durdurdu
KDC'de Ebola salgınında vaka sayısı 1274'e yükseldi
Yunanistan'ın üç farklı bölgesinde çıkan orman yangınlarına müdahale ediliyor
DSÖ “Avrupa'da aşırı sıcaklara bağlı 1300'den fazla ölüm kayıtlara geçti”
Venezuela'nın başkenti Caracas'ta dayanışma seferberliği devam ediyor
Fransa'da bin kişi sıcak hava dalgasında hayatını kaybetti
Çin'in Sıçuan eyaletinde 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi
İran ve ABD bu hafta teknik görüşmelere başlayacak
Avrupa’da ölümcül sıcak hava dalgası doğuya ilerledi



