TMK 1986 mezunlarından TMK Eğitim, Bilim ve Kültür Vakfı’na bağış

Voice Kıbrıs Haber
Türk Maarif Koleji (TMK) 1986 yılı mezunları, mezuniyetlerinin 40. yılında gerçekleştirdikleri özel buluşmada hem geçmişi yad etti hem de Lefkoşa TMK Eğitim, Bilim ve Kültür Vakfı’na 130 bin TL bağışta bulundu.
Zeytinlik köyünde gerçekleştirilen 40. yıl buluşması, TMK 1986 mezunlarını bir araya getirirken, gece anlamlı bir sosyal sorumluluk girişimine de sahne oldu.
Gecenin organizatörü ve TMK 1986 mezunu Yücem Rasımoğlu, mezunlar adına hazırlanan 130 bin TL tutarındaki bağış çekini, Lefkoşa TMK Eğitim, Bilim ve Kültür Vakfı Başkanı ve aynı zamanda mezunların öğrencilik yıllarındaki İngilizce öğretmenleri Pembe Delikurt’a takdim etti.
TMK 1986 mezunlarının 40. yıl buluşması, yalnızca bir mezuniyet yıldönümü kutlaması olarak değil; dostlukların, ortak anıların, müziğin ve eğitime verilen desteğin bir araya geldiği anlamlı bir gece olarak hafızalarda yer aldı.
TMK 1986 mezunları, 40 yıl sonra da okullarına ve eğitime olan bağlılıklarını bu anlamlı bağışla bir kez daha ortaya koydu.
Benzer haberler
Featured
Üstel "Bir kayıp insanımızın daha naaşına ulaşıldı"
Trump'ın elçileri Moskova temaslarının ardından ilk kez Kiev'de
Theodoros Çikas'tan uyarı “Kıbrıs sorununun çözümü İsrail’in stratejisine hizmet etmez”
Çevre Koruma Dairesi "Güngör’de kalıcı bir dönüşüm artık ertelenemez bir gerekliliktir"
Otel odasında rahatsızlanan şahıs tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı
Endonezya'da yanardağ alarmı: Havalimanı uçuşlara kapatıldı
Kazada sağ kurtulan yolcular, kayıp yakınları ve ailelere yönelik psikososyal destek çalışmaları sürüyor
İncirli “Son bir hafta ömür boyu unutamayacağımız insan hikayeleri ve dramlar yaşadık.”
Yılmaz “Kazanın tek sorumlusunun Arıklı olduğu yönünde bir algı oluşturuldu”


