Tepebaşı- Kalkanlı bölgesinde fidan dikimi etkinliği düzenlenecek

Voice Kıbrıs Haber
Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı, ülkede Ağaçlandırma Günü kapsamında, Tepebaşı- Kalkanlı bölgesinde fidan dikimi etkinliği, “ Bir Nefes” adı altında düzenliyor.
Bakanlıktan yapılan açıklama şu şekilde:
"Türkiye’de geçtiğimiz yıl düzenlenen etkinliğin kapsamı bu yıl genişletildi. Etkinlik, ülkemiz de dahil olmak üzere, Türkiye ve 30 ülkenin eş zamanlı katılımıyla yarın yapılacak.
Bu çerçevede, etkinlik yarın saat 10.00’da Güzelyurt - Kalkanlı bölgesinde başlayacak.
Bu yıl düzenlenecek olan etkinlik, Mayıs ayında Tepebaşı- Kalkanlı bölgesinde çıkan yangında yanan sahada yer alacak.
Etkinliğe, her kesimden katılacak olan insanımız, kurum ve kuruluşlarımız ile birlikte, yetiştirilmiş olan harup ve zeytin fidanları toprak ile buluşturulacak."
Voice of the Island/TB
Benzer haberler
Featured
Rusya'dan olası salgın nedeniyle 5 hastane kapatıldı
Antibiyotik kullanımı sırasında şeker tüketmek bağırsak bakterilerine zarar verebilir
Adana'da 4,4 büyüklüğünde üçüncü deprem
İspanya'da şiddetli yağışlar can aldı
Kalibaf "İran'ın sunduğu 7 şart uygulanmadıkça Hürmüz Boğazı açılmayacak"
Üstel "İktidarımız sürecek, istikrar sürecek, hizmetler büyüyecek"
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı "Ercan'da uçuş emniyeti ticari kaygıların ve operasyonel aksaklıkların üzerinde tutuluyor"
Girne-Lefkoşa ana yolunda kaza: Otobüs devrildi, iki kişi yaralandı
Creditwest Bank, KTEV burs işbirliğini yeniledi



