'Temizlik isteyen bir alanımızda bugün birlikteydik'
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Lefkoşa Belediye Başkanı Mehmet Harmancı "insanın derisinin rengi onu iyi ya da kötü yapmaz" diyerek, bugün yaklaşık 40 Nijeryalı öğrencinin belediye ile birlikte yaşadıkları şehir için katkıda bulunduklarını dile getirdi.
Harmancı'nın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde:
İnsanın iyisi vardır veya kötüsü vardır, insanın derisinin rengi onu iyi ya da kötü yapmaz, bu şehirde yaşayan Afrika kökenli öğrencilerimizin de tıpkı bizler gibi içi sevgi dolu, iyilik duygusu ile olanlar vardır, sorumluluk sahibi olanlar vardır yine tıpkı bizler gibi olmayanları da vardır.
Bugün 40 kadar Nijeryalı öğrencimiz bizlere başvurup belediye ile birlikte yaşadıkları şehir için katkıda yapmak istediklerini söylediler, onlarla birlikte temizlik isteyen bir alanımızda bugün birlikteydik. Hayat tüm renkleri ile güzeldir.
Benzer haberler
Featured
Anthropic çalışanı Coxon'un istifası, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı
Trump, İngiltere öncülüğünde İsrail'e uygulanan yeni yaptırımlara karşı çıkmadı
Eyfel Kulesi'nde Hindu heyet krizi: Kadın çalışanlar uzaklaştırıldı, kule kapandı
Döviz piyasalarında günün son rakamları (9 Eylül 2026)
THY'den KKTC uçuşlarında avantajlı bilet kampanyası
Kızılhaç "Avrupa'da sıcak hava dalgaları sırasında yaklaşık 35 bin kişinin öldüğü tahmin ediliyor"
İskele Belediyesi, Batı Nil virüsüne karşı faaliyetlerini arttırdı
Sezonun en büyük rallisi başlıyor
“Kâğıdın Halleri” sergisi Antalya’da sanatseverlerle buluştu


