“Temiz okul, temiz şehir” projesine katılan 400’ü aşkın öğrenciye teşvik ödülleri verildi

Voice Kıbrıs Haber
Gazimağusa Belediyesi’nin, “Temiz Okul, Temiz Şehir” projesi kapsamında dereceye giremeyen 400’ü aşkın öğrenciye çevreye duyarlılıkları ve projeye katkılarından dolayı teşvik ödülleri verildi.
Gazimağusa Belediyesinden verilen bilgiye göre, çocukların proje için hazırladığı resimler, sergi çalışmalarında kullanılmak üzere okul yönetimlerine teslim edildi. Öğrencilerin çevre, temizlik ve yaşanabilir şehir temalı eserleri, çocukların temiz bir Gazimağusa’ya dair hayallerini ve duyarlılıklarını ortaya koydu.
Açıklamaya göre, “Temiz Okul, Temiz Şehir” projesi, yalnızca bir yarışma süreci olarak değil, çocukların çevreye sahip çıkma, yaşadığı okulu ve kenti koruma bilincini güçlendiren önemli bir farkındalık çalışması olarak hayata geçirildi.
Benzer haberler
Featured
"Korolar Buluşuyor 3" Namık Kemal Meydanı'nda müzikseverlerle buluşacak
Kılıçdaroğlu “KKTC'nin resmi adının Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olması lazım”
Kıb-Tek Perşembe günü hurda kablo satışı yapacak
Borsa güne 0,74 düşüşle başladı
Pediatri Kurumu “Çocukların korunması bireysel değil, ortak kamusal sorumluluktur”
Salatadaki gizli tehlike: ABD'de binlerce kişi hastanelik oldu
Kıb-Tek 25 bin led sokak aydınlatma armatürü için sözleşme imzaladı
Piyasalar nefesini tuttu: ABD'den gelecek veri Bitcoin'i nasıl etkileyecek?
Japonya’da taht krizi derinleşiyor: Kadınların imparator olmasına neden izin verilmiyor?



