Telefon borcu olanların dikkatine

Voice Kıbrıs Haber
Telekomünikasyon Dairesi, abonelerine, 30 Nisan’a kadar olan borçlarını en geç 20 Haziran’a kadar kapatması için uyarı yaptı.
Telekomünikasyon Dairesi 20 Haziran'a kadar borcunu kapatmayan abonlerin hatlarının iptal edileceği uyarısında bulundu.
Daireden yapılan açıklamada, 30 Nisan sonu itibari ile hesapları kapatılmayan ve açık hesapları bulunan abonelerin, ses, data ve internet hizmetlerinin bilgisayar aracılığı ile kesileceği bildirildi.
Mayıs 2024 ayı sonu itibariyle daireye 12 fatura donemi üzeri borcu olan tüm abonelerin hatlarının iptal edilerek aboneliklerinin sonlandırılacağı kaydedilen açıklamada, bu durumda olan abonelerin mağdur olmamak için Telekomünikasyon Dairesi Muhasebe gişelerine veya anlaşmalı bankalara başvurarak borçlarını kapatmaları istendi.
Benzer haberler
Featured
Prens Harry, Daily Mail gazetesine açtığı davayı kaybetti
Zihni Göktay son yolculuğuna uğurlandı "Çok büyük bir soyadı miras bıraktı"
Borsa günü 0,50 değer kazancıyla kapattı
Şara ile Macron Şam'da ortak basın toplantısı düzenledi
Fransa'da yolsuzluktan suçlu bulunan Le Pen'e 15 ay siyasetten men yasağı verildi
Döviz piyasalarında günün son rakamları (7 Temmuz 2026)
Guterres “Mevcut fırsat penceresi her zaman olmayacak”
Gönyeli Yenikent’te bazı bölgelerde 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak
Yayın Yüksek Kurulu Başkanı Salih Can Doratlı oldu



