Telefon borcu olanların dikkatine!
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Telekomünikasyon Dairesi, abonelerinin, 30 Kasım tarihine kadar olan borçlarını en geç 15 Ocak'a kadar kapatmaları gerektiğini bildirdi.
Daireden yapılan açıklamada, 30 Kasım sonu itibariyle hesapları kapatılmayan ve açık hesapları bulunan abonelerin ses, data ve internet hizmetlerinin bilgisayar aracılığıyla kesileceği kaydedildi.
Ayrıca Aralık 2023 ayı sonu itibariyle daireye 12 fatura donemi üzeri borcu olan tüm abonelerin hatlarının iptal edilerek aboneliklerinin sonlandırılacağı ifade edilen açıklamda, “Bu durumda olan abonelerimizin mağdur olmaması için en yakın Telekomünikasyon Dairesi muhasebe gişelerine veya anlaşmalı bankalara başvurarak borçlarını kapatmaları rica olunur” denildi.
Benzer haberler
Featured
Nijerya Ebola salgını nedeniyle yüksek alarm durumuna geçti
Guterres "Tahrip olmuş ve sağlıksız bir gezegende kalkınma olamaz"
Dev El Nino: 6 ay içinde 450 binden fazla ölüm öngörülüyor
Döviz piyasalarında günün son rakamları (23 Eylül 2026)
İran Cumhurbaşkanı, BM Genel Kurulu'nda "diplomasiye hazırız ancak savaştan korkmuyoruz" mesajı verdi
23 bin yıllık ayak izleri: İlk insanlar dev mamutlarla birlikte yürümüş
Borsa günü yüzde 0,40 değer kazanarak tamamladı
Gazimağusa'da robotik ve yazılım tanıtım etkinliği düzenleniyor
Yeltekin “Haber ihbar kabul edilip, soruşturma açılmalı”



