TEL-SEN'den grev ve eylem kararı!

Voice Kıbrıs Haber
Kıbrıs Türk Kamu, Ulaştırma, Haberleşme, Bilişim Teknolojileri ve Telekomünikasyon Çalışanları Sendikası (TEL- SEN), 27 Ocak Salı günü Telekomünikasyon Dairesi tüm şubelerinde grev ve Yeni Meclis Binası önünde eylem yapacağını duyurdu.
TEL-SEN’den yapılan açıklamada, grev ve eylem sebebi olarak fiber optik protokolünün içeriği gösterildi.
Açıklamada, “Bu anlayışa karşı; halkın malını, milletin hakkını ve ülkemizin geleceğini korumak adına grev kararı almış bulunmaktayız.” denildi.
27 Ocak Salı günü 08.00 – 13.00 saatleri arasında Telekomünikasyon Dairesi’nin tüm şubelerinin grev nedeniyle kapalı olacağının belirtildiği açıklamada, aynı saatlerde yeni Meclis binası önünde eylem ve saat 11.00’de açıklama yapılacağı kaydedildi.
Açıklamada, bazı sendikaların da eyleme destek vereceği aktarıldı.
Benzer haberler
Featured
Everest'te bir ilk: Öldü sanılan rehber altı gün sonra sürünerek geri döndü
Tıpta yeni dönem: Genetik saatle ömrü bilmek gerçek olabilir
NASA, Mars yörüngesinde 11 yıldan fazla araştırmalar yapan MAVEN misyonunu sonlandırdı
Döviz piyasalarında günün son rakamları (4 Haziran 2026)
Girne Belediyesi, Tiyatro Atölyesi için kayıtların başladığını duyurdu
Çevre mühendislerinden Çevre Koruma Dairesi’ni "güçlendirin" çağrısı
Maarif Yaz Şenliği Gazimağusa'da yapılacak
Ekinci “Yeni bir ekonomik modele ihtiyaç var”
Pazartesi bazı bölgelerde üç saatlik elektrik kesintisi yapılacak


