Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
BM’nin çözüm planı hazırlığında olduğu iddiası CTP "Öğretmen yetiştirme sistemi siyasi müdahalelerden arındırılmalı" İran medyası "Hürmüz Boğazı'ndan hiçbir geminin geçişine izin verilmiyor" 48. Güzelyurt Portakal Festivali bu akşam sona eriyor Üstel "40 yılın işini 4 yıla sığdırdık" İran ve ABD heyetleri öğleden sonra görüşecek Kırım'da akaryakıt satışları durduruldu Yunanistan'ın Eğriboz Adası'ndaki orman yangını kuvvetli rüzgârla büyüdü Meclis'in yarınki gündeminde Konut Edindirme Yasası ve AÖA yasa tasarısı da var XI. Uluslararası Akdeniz Pişmiş Toprak Sempozyumu Lapta’da başladı “TİS Yasası ve Uygulamaları” panel dizisinin üçüncüsü Gazimağusa’da yapıldı Karayolları Dairesi’nden Değirmenlik-Çatalköy yolu için uyarı Paralimni sahillerine kamera ve meteoroloji istasyonları kurulacak Trafik denetimlerinde 53 araç trafikten men edildi, iki sürücü tutuklandı YKS'nin ikinci oturumu AYT başladı Lefkoşa'da seyir halindeki araçta yangın! Nöbetçi eczaneler (21 Haziran 2026) Üç aracın karıştığı kazda 1 kişi yaralandı, 2 kişi tutuklandı! Trump "Ateşkes süresi boyunca Hürmüz Boğazı'nda geçiş ücreti olmayacak" 23 yaşındaki gencin ölüm nedeni açıklandı! BM’nin çözüm planı hazırlığında olduğu iddiası CTP "Öğretmen yetiştirme sistemi siyasi müdahalelerden arındırılmalı" İran medyası "Hürmüz Boğazı'ndan hiçbir geminin geçişine izin verilmiyor" 48. Güzelyurt Portakal Festivali bu akşam sona eriyor Üstel "40 yılın işini 4 yıla sığdırdık" İran ve ABD heyetleri öğleden sonra görüşecek Kırım'da akaryakıt satışları durduruldu Yunanistan'ın Eğriboz Adası'ndaki orman yangını kuvvetli rüzgârla büyüdü Meclis'in yarınki gündeminde Konut Edindirme Yasası ve AÖA yasa tasarısı da var XI. Uluslararası Akdeniz Pişmiş Toprak Sempozyumu Lapta’da başladı “TİS Yasası ve Uygulamaları” panel dizisinin üçüncüsü Gazimağusa’da yapıldı Karayolları Dairesi’nden Değirmenlik-Çatalköy yolu için uyarı Paralimni sahillerine kamera ve meteoroloji istasyonları kurulacak Trafik denetimlerinde 53 araç trafikten men edildi, iki sürücü tutuklandı YKS'nin ikinci oturumu AYT başladı Lefkoşa'da seyir halindeki araçta yangın! Nöbetçi eczaneler (21 Haziran 2026) Üç aracın karıştığı kazda 1 kişi yaralandı, 2 kişi tutuklandı! Trump "Ateşkes süresi boyunca Hürmüz Boğazı'nda geçiş ücreti olmayacak" 23 yaşındaki gencin ölüm nedeni açıklandı!
Dolar
Euro
Sterlin

TDP’de kurultay ertelendi

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

TDP’de kurultay ertelendi

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Parti Meclisi Genel Başkan Cemal Özyiğit başkanlığında toplandı. Parti çalışmaları ile Ocak ayında yapılması planlanan erken seçimin değerlendirildiği toplantıda, 17 Aralık 2017 Pazar Günü yapılması planlanan TDP 6. Olağan Kurultayı'nın erken seçim sonrasına ertelenmesine oybirliği ile karar verildi.

Toplantıda ayrıca, erken seçimler yönelik aday belirleme sürecinin başlatılması, bu doğrultuda 1 Kasım Çarşamba Günü'nden itibaren Milletvekilliği adaylığı için başvuru kabul edilmesi de karara bağlandı. Parti Genel Merkezi ile İlçe Merkezlerine yapılacağı belirtilen Milletvekilliği başvurularının bitiş tarihinin ise seçim tarihinin resmiyet kazanmasının ardından duyurulacağı açıklandı. "Projeler ve donanımlı adaylarla halkın karşısına çıkacağız" TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, TDP olarak aylardan beridir erken seçimlere yönelik çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, toplumun değişim iradesine yanıt verecek içerikli projeler ve donanımlı adaylarla halkın karşısına çıkacaklarını vurguladı. Parti üyelerinin yanı sıra, sivil toplum örgütü, sendika ve gönüllülerin oluşturduğu alanında uzman kişilerin oluşturduğu komitelerin sıkı bir çalışma yürüttüğünü belirten Özyiğit, "Ülke gerçeklerine uygun, toplumun ihtiyaç ve beklentilerine cevap verecek, var olan yapısal sorunların çözümünü öngören plan ve projelerle ortaya çıkacağız. Toplumun değişim istencini görenler bugünlerde sık sık değişim yapacaklarından bahsetmektedirler. Ancak önemli olan vaat değil icraattır, göreve geldiğinde ne yaptığındır. Bu düzeni kuranlar ile 'değiştireceğim'  diyerek göreve gelen ancak düzene ayak uyduranların bu düzeni değiştiremeyecekleri gün gibi ortadadır, zaten halkımız da bunun farkındadır. TDP olarak, toplumumuzla birlikte bu yolu yürüyerek ülkede özlenen, beklenen değişimi mutlaka sağlayacağız, bu yolda oldukça kararlı ve inançlıyız" dedi. Kaynak: Yenidüzen

Benzer haberler

Kıbrıs
BM’nin çözüm planı hazırlığında olduğu iddiası 2026-06-21 14:06:00 CTP "Öğretmen yetiştirme sistemi siyasi müdahalelerden arındırılmalı" 2026-06-21 13:58:00 Üstel "40 yılın işini 4 yıla sığdırdık" 2026-06-21 13:32:00 Meclis'in yarınki gündeminde Konut Edindirme Yasası ve AÖA yasa tasarısı da var 2026-06-21 12:54:00 “TİS Yasası ve Uygulamaları” panel dizisinin üçüncüsü Gazimağusa’da yapıldı 2026-06-21 12:33:00 Karayolları Dairesi’nden Değirmenlik-Çatalköy yolu için uyarı 2026-06-21 12:25:00 Paralimni sahillerine kamera ve meteoroloji istasyonları kurulacak 2026-06-21 12:18:00 Trafik denetimlerinde 53 araç trafikten men edildi, iki sürücü tutuklandı 2026-06-21 12:12:00 Lefkoşa'da seyir halindeki araçta yangın! 2026-06-21 11:17:00