Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Fransa'da kuşatma eylemi yapan öğrencilere polis müdahalesi Ronaldo Portekiz Milli Takımı'nı bıraktı Döviz piyasalarında günün son rakamları (5 Kasım 2026) Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, İstanbul temaslarının ardından yurda döndü Cumartesi günü bazı bölgelerde 4 saatlik elektrik kesintisi yapılacak Dünya Bankası "Gelişmekte olan ülkelerin dış borcu rekor kırdı" AJet'ten yurt dışı uçuşlarda geçerli 29 dolara indirimli bilet kampanyası Büyüklerde yeni sezonun yol haritası belirleniyor Dışişleri Bakanlığı "Gerçeklerden kopuk ve haksız ithamları bütünüyle reddediyoruz" Apartman dairesinin yatak odasında yangın meydana geldi Yolun dışına çıkan alkollü sürücü çelik bariyerlere çarparak durabildi Lapta Polis Karakolu ve civarında yarın elektrik kesintisi yapılacak Mavi Dil Hastalığı’na karşı 11 hayvancılık işletmesinde aşılama yapıldı Erhürman “Kıbrıslı Türkler ne eşitlik ne güvenlik haklarından vazgeçerler” Lefkoşa- Gazimağusa bölünmüş ana yolunu kullanan sürücülerin dikkatine Kültür Teknik Komitesi, destek almaya hak kazanan projeleri belirledi Cumhurbaşkanı Erhürman, TC Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile görüştü Eski futbolcular deneyimlerini gençlerle paylaştı Yarın birçok bölgeye 4 saat elektrik verilemeyecek Nöbetçi eczaneler (5 Kasım 2026) Fransa'da kuşatma eylemi yapan öğrencilere polis müdahalesi Ronaldo Portekiz Milli Takımı'nı bıraktı Döviz piyasalarında günün son rakamları (5 Kasım 2026) Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, İstanbul temaslarının ardından yurda döndü Cumartesi günü bazı bölgelerde 4 saatlik elektrik kesintisi yapılacak Dünya Bankası "Gelişmekte olan ülkelerin dış borcu rekor kırdı" AJet'ten yurt dışı uçuşlarda geçerli 29 dolara indirimli bilet kampanyası Büyüklerde yeni sezonun yol haritası belirleniyor Dışişleri Bakanlığı "Gerçeklerden kopuk ve haksız ithamları bütünüyle reddediyoruz" Apartman dairesinin yatak odasında yangın meydana geldi Yolun dışına çıkan alkollü sürücü çelik bariyerlere çarparak durabildi Lapta Polis Karakolu ve civarında yarın elektrik kesintisi yapılacak Mavi Dil Hastalığı’na karşı 11 hayvancılık işletmesinde aşılama yapıldı Erhürman “Kıbrıslı Türkler ne eşitlik ne güvenlik haklarından vazgeçerler” Lefkoşa- Gazimağusa bölünmüş ana yolunu kullanan sürücülerin dikkatine Kültür Teknik Komitesi, destek almaya hak kazanan projeleri belirledi Cumhurbaşkanı Erhürman, TC Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile görüştü Eski futbolcular deneyimlerini gençlerle paylaştı Yarın birçok bölgeye 4 saat elektrik verilemeyecek Nöbetçi eczaneler (5 Kasım 2026)
Dolar —
Euro —
Sterlin —
Reklam

TDP PM'den Çeler ve MYK'ya tam yetki!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
TDP PM'den Çeler ve MYK'ya tam yetki!
Reklam

Toplumcu Demokrasi Partisi’nin (TDP) bu akşam “Cumhurbaşkanlığı seçimi” gündemiyle toplanan Parti Meclisi (PM), Genel Başkan Zeki Çeler ve Merkez Yürütme Kurulu’na (MYK) “2025 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday belirlemek” için tam yetki verdi TDP: Halkın ihtiyaç duyduğu liderliği sergileyebilecek bir adaya ihtiyaç var! TDP’den yapılan açıklamada, 4. Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın da ilk bölümünde yer aldığı PM toplantısının ikinci bölümünde yapılan oylamada, PM oy birliği ile karar alarak, Cumhurbaşkanlığı seçimleri konusunda Genel Başkan Zeki Çeler ve MYK’ya tam yetki verdi. Açıklamada, “Toplumsal mücadeleyi yarım asra yakın bir süredir ilkesel tutarlılık ve mutlak kararlılıkla sürdüren TDP’nin, 2025 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimine, halkın ihtiyaç duyduğu liderliği sergileyebilecek, toplumda güçlü karşılığı olan, vizyoner ve donanımlı bir adayla girme hedefi doğrultusunda gerekli çalışmaları yapması için Başkan ve MYK’yı görevlendirmiştir” denildi. “Parti tabanı ile halkın görüş ve eğilimlerini gözeten katılımcı bir süreç işletilecek” Bu çerçevede parti tabanı ile halkın görüş ve eğilimlerini gözeten katılımcı bir sürecin işletilmesinin esas olacağı belirtilen PM kararında, MYK’nın bu doğrultuda her türlü teknik ve siyasi çalışmayı yürütmek üzere yetkili kılındığı kaydedildi. TDP açıklamasında, “MYK’nın çalışmaları neticesinde ortaya çıkan sonuçlar Parti Meclisinde görüşülüp değerlendirildikten sonra partinin nihai kararı kamuoyuna ilan edilecektir” denildi.

Benzer haberler

Featured
Fransa'da kuşatma eylemi yapan öğrencilere polis müdahalesi 5 Kas 2026 21:44 Ronaldo Portekiz Milli Takımı'nı bıraktı 5 Kas 2026 21:40 Döviz piyasalarında günün son rakamları (5 Kasım 2026) 5 Kas 2026 21:32 Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, İstanbul temaslarının ardından yurda döndü 5 Kas 2026 20:45 Cumartesi günü bazı bölgelerde 4 saatlik elektrik kesintisi yapılacak 5 Kas 2026 20:41 Dünya Bankası "Gelişmekte olan ülkelerin dış borcu rekor kırdı" 5 Kas 2026 20:16 AJet'ten yurt dışı uçuşlarda geçerli 29 dolara indirimli bilet kampanyası 5 Kas 2026 20:09 Büyüklerde yeni sezonun yol haritası belirleniyor 5 Kas 2026 19:56 Dışişleri Bakanlığı "Gerçeklerden kopuk ve haksız ithamları bütünüyle reddediyoruz" 5 Kas 2026 19:51