Tatar “Tarihi eserlerin ve doğal güzelliklerin fotoğraflanması turizme ve ülke tanıtımına katkı yapıyor”

Voice Kıbrıs Haber
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Fotoğraf Sanatçıları Dostlar Derneğinin (FODER) düzenlediği sergiyi ziyaret etti.
Cumhurbaşkanlığından verilen bilgiye göre, Mağusa Bandabulya Kültür Salonundaki sergide konuşan Cumhurbaşkanı Tatar, kültürel mirasın korunması için tarihi eserlerin, sokak ve önemli yerlerin fotoğraflanması çalışmalarının önemli ve anlamlı olduğunu söyledi.
FODER’in yıllardır bu çalışmaları yaptığını belirten Cumhurbaşkanı Tatar, fotoğraflar sayesinde geçmişe bakıldığında yaşanan değişimlerin kayıt altına alındığını vurguladı.
Restorasyon çalışması yapılacağında fotoğraflardan yararlanıldığına işaret eden Cumhurbaşkanı Tatar, tarihi eserlerin ve doğal güzelliklerin fotoğraflanmasının turizme ve ülke tanıtımına katkı yaptığını kaydetti.
Benzer haberler
Featured
Japonya'da meydana gelen selde 6 kişi hayatını kaybetti
Sterlin 65 TL sınırında
Netanyahu, İngiltere'yi "İslam Cumhuriyeti" diye hedef aldı
Almanya’da orman yangını nedeniyle yaklaşık 2 bin kişi tahliye ediliyor
Borsa günü yüzde 0,28 değer kazanarak
TMK ara sınıfları ile NKL Anadolu ve Fen Lisesi programlarına yönelik kontenjan sınavı başvuruları başlıyor
Üstel, Tatlısu’da sosyal konut projesinin yakında başlayacağını açıkladı
Hasan Kıran için acil kan aranıyor
Fidan "Türkiye-Mısır işbirliği bölgesel barış ve refaha hizmet ediyor"


