Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
MMO "Faaliyetteki gemiler acilen değerlendirilmelidir" Girne'deki gemi faciasında 9 zanlıya 8 gün daha tutukluluk 78 ton altın bir günde yer değiştirdi Türkiye'de ağustos ayı enflasyon rakamları açıklandı Borsa güne yüzde 0,22 artışla başladı Sencer "Üstel'in maksadı her ne kadar has olmasa da yapılması gerekeni yaptı” Küresel piyasalarda risk iştahında artış Gemi faciasında beşinci gün: Kayıp 19 kişi için arama çalışmaları sürüyor GİAD “İnsanlarımızı kaybetmeden önce tedbir alan, denetleyen ve önleyen bir devlet anlayışı istiyoruz” New York’ta ilkokul ve ortaokul öğrencilerine derste yapay zeka yasağı Altında sert dönüş Arıklı “Kayıp ailelerinden kaçacak bir durumum yok” Erhan Arıklı’nın görevden alınmasına ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlandı Döviz kurlarında son durum (3 Eylül 2026) En son hava durumu tahminleri (3 Eylül 2026) Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz yarın KKTC’ye taziye ziyaretinde bulunacak YDP hükümetten çekilme kararı aldı: Arıklı "Kararımızı yarın Sayın Başbakan’a yazılı olarak bildireceğiz" Döviz piyasalarında günün son rakamları (2 Eylül 2026) YDP Hükümetten çekildi Zeki Çeler "Hükümet bitik, kurumlar çökmüş durumda; topyekûn istifa edin!" MMO "Faaliyetteki gemiler acilen değerlendirilmelidir" Girne'deki gemi faciasında 9 zanlıya 8 gün daha tutukluluk 78 ton altın bir günde yer değiştirdi Türkiye'de ağustos ayı enflasyon rakamları açıklandı Borsa güne yüzde 0,22 artışla başladı Sencer "Üstel'in maksadı her ne kadar has olmasa da yapılması gerekeni yaptı” Küresel piyasalarda risk iştahında artış Gemi faciasında beşinci gün: Kayıp 19 kişi için arama çalışmaları sürüyor GİAD “İnsanlarımızı kaybetmeden önce tedbir alan, denetleyen ve önleyen bir devlet anlayışı istiyoruz” New York’ta ilkokul ve ortaokul öğrencilerine derste yapay zeka yasağı Altında sert dönüş Arıklı “Kayıp ailelerinden kaçacak bir durumum yok” Erhan Arıklı’nın görevden alınmasına ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlandı Döviz kurlarında son durum (3 Eylül 2026) En son hava durumu tahminleri (3 Eylül 2026) Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz yarın KKTC’ye taziye ziyaretinde bulunacak YDP hükümetten çekilme kararı aldı: Arıklı "Kararımızı yarın Sayın Başbakan’a yazılı olarak bildireceğiz" Döviz piyasalarında günün son rakamları (2 Eylül 2026) YDP Hükümetten çekildi Zeki Çeler "Hükümet bitik, kurumlar çökmüş durumda; topyekûn istifa edin!"
Dolar
Euro
Sterlin

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı turunçgil eğitimi düzenliyor

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı turunçgil eğitimi düzenliyor
Reklam

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı Tarım Dairesi tarafından Turunçgil Yetiştiriciliği Semineri düzenleniyor.

Seminerde, uygulamalı eğitim de verilecek. Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, yarın saat 15.00’de Yeşilyurt Spor Kulübü’nde uygulamalı eğitim verilecek. Yine aynı gün, Güzelyurt Tarım Dairesi’nde saat 18.30’da seminer ve konferans yer alacak. Turunçgil Yetiştiriciliği eğitiminde, turunçgillerde yüksek verim ve kaliteli ürün için doğru bitki besleme uygulamaları, Gibberellik Asit (GA3) uygulaması, turunçgillerde hastalık ve zararlar ile turunçgillerde mücadele yöntemleri ve uygulanan ilaçlar anlatılacak. Eğitimlere konuşmacı olarak Tarım Dairesi Zirai Mücadele ve Karantina Şubesi’nden Ayşe Bahar Gökhan ve Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü’nden Doç. Dr. Emin Bülent Erenoğlu katılacak. Doç. Dr. Erenoğlu telekonferans aracılığıyla seminer katılımcılarıyla bir araya gelecek. Eğitimler tüm üreticilere ve halka açık olacak. (TAK)

Benzer haberler

Featured
MMO "Faaliyetteki gemiler acilen değerlendirilmelidir" 3 Eyl 2026 12:42 Girne'deki gemi faciasında 9 zanlıya 8 gün daha tutukluluk 3 Eyl 2026 11:57 78 ton altın bir günde yer değiştirdi 3 Eyl 2026 11:28 Türkiye'de ağustos ayı enflasyon rakamları açıklandı 3 Eyl 2026 10:59 Borsa güne yüzde 0,22 artışla başladı 3 Eyl 2026 10:48 Sencer "Üstel'in maksadı her ne kadar has olmasa da yapılması gerekeni yaptı” 3 Eyl 2026 10:16 Küresel piyasalarda risk iştahında artış 3 Eyl 2026 10:13 Gemi faciasında beşinci gün: Kayıp 19 kişi için arama çalışmaları sürüyor 3 Eyl 2026 09:43 GİAD “İnsanlarımızı kaybetmeden önce tedbir alan, denetleyen ve önleyen bir devlet anlayışı istiyoruz” 3 Eyl 2026 09:38